Hoşgeldin canım nasılsınBende buradayım
Çok şükür iyiyim nevroş, sen nasılsın , 3 kilo var yok , epey gittiHoşgeldin canım nasılsınKaç kilo fazla kaldı:)
toparladim sayilir :))İyiyim canımsın sen nasılsın.Biraz kafanı toparladın mı
Maşaallah canım harikasınÇok şükür iyiyim nevroş, sen nasılsın , 3 kilo var yok , epey gitti
Kolay gelsin canımtoparladim sayilir :))
bebis uyudu bende bi süt iceyim dedim onu ısıtıyorum:)
senin durumlar nasil okul hazieliklarina devammi:)Kolay gelsin canım
Amin inşaAllah nevroşMaşaallah canım harikasınBir daha gelmezler inşaallah
Yok canım Ramazanda ara verdik bitti inşaallah:)Bir tek karne günü hazırlığı olur:)senin durumlar nasil okul hazieliklarina devammi:)
Darısı başımızaAmin inşaAllah nevroş
okullarin kapanmasinada az kaldi zaman cabuk geciyor kizimin 1 yas dogumgunu geliyo vay beeYok canım Ramazanda ara verdik bitti inşaallah:)Bir tek karne günü hazırlığı olur:)
Oda bir şey mi yarın Ramazanın 10. günü günler akıp gidiyorokullarin kapanmasinada az kaldi zaman cabuk geciyor kizimin 1 yas dogumgunu geliyo vay bee
AminnDarısı başımıza
oruc tutamadim bu ay hic farkinda degilim 10 gün gecmis bile ne cabukkOda bir şey mi yarın Ramazanın 10. günü günler akıp gidiyorMaşaallah prensese Okula gittiği büyüdüğü günlerde gelecek inşaallah
Ne zaman doğum günüoruc tutamadim bu ay hic farkinda degilim 10 gün gecmis bile ne cabukk
evet ya zaman cabuk geciyo bnde 1 yas icin dogumgunu hazirligi yapicam
16 haziran sana yakinNe zaman doğum günü
O zaman şimdiden başka canım:)16 haziran sana yakindaha 1 ay var ama ben ayni kiyafet flan giyip guzel bi suslemeyle yapmak istiyorum oyuzden onceden hazirlik
Gördüm canım:)O konu bence sorun çıkaracak bir konu biraz okudum gündüz:)@Nevreste bi konu acdim konuyu son olarak mune baskan kapatti
mevludunde cok guzel yapmisdim magnet suslemeler masa vs bundada güzel birsey dusunuyorum arastirmalara basladim senin varmi fikrin seker hamurlu kurabiye bilmiyordum mesela bi arastirayimO zaman şimdiden başka canım:)
Süsleme nasıl olacak :)Hediye bir şeyler yapacak mısın?Magnet,şeker hamurlu kurabiye vs...
ama iy oldu kapatmasi konu farkli yerlere gidiyodu ben aslinda yazdimki insanlar dikatli olsun sira isterlerken bile heran bi olay cikabiliyo ama konu otobuslerde yer verme olayina kadar geldi @Minikriko da nasibini aldi ordanGördüm canım:)O konu bence sorun çıkaracak bir konu biraz okudum gündüz:)