Kurabiyeleri kendin bile yapabilirsin:)mevludunde cok guzel yapmisdim magnet suslemeler masa vs bundada güzel birsey dusunuyorum arastirmalara basladim senin varmi fikrin seker hamurlu kurabiye bilmiyordum mesela bi arastirayim
Oda atlamasın her yere:)İkizi gibi uçup giderama iy oldu kapatmasi konu farkli yerlere gidiyodu ben aslinda yazdimki insanlar dikatli olsun sira isterlerken bile heran bi olay cikabiliyo ama konu otobuslerde yer verme olayina kadar geldi @Minikriko da nasibini aldi ordan
bakiyorum hemenKurabiyeleri kendin bile yapabilirsin:)
Butik Kurabiye(Şeker Hamurlu Kurabiye)
tontri ginemi banliiOda atlamasın her yere:)İkizi gibi uçup gider
O geldiği gibi gitti:)tontri ginemi banlii
aa ne cabukk hic aktif kalmayacakmi buO geldiği gibi gitti:)
Uslu durmuyor:)aa ne cabukk hic aktif kalmayacakmi bu
Uslu durmuyor:)
Çok güzel canım doğum gününe yine böyle bir şey yaparsın:)
Bu sefer de ben yoktum yineGönüllerimiz bir ama her zaman
Canım@-VUSLAT- hiç gelmiyorsunÖzledim
boyle birsey dusunuyorum ama bide konsept yapiyolar mesela tas devri yada baska bir sekilde ona gore duzenliyolar masa kiyafetleri bnde tam karar vermedim iyce arasdirayim ilk dogumgunu guzel gecsin istiyorumÇok güzel canım doğum gününe yine böyle bir şey yaparsın:)
Canım merhaba hoşgeldin nasılsınCanımFırsatım olmuyor canım ya: ( İşten güçden boş kaldığımda da örüyorum, hatmim de var, ramazanda daha bir daraldı vaktim
Netten bak canım mutlaka bulursun bir şeyler:)boyle birsey dusunuyorum ama bide konsept yapiyolar mesela tas devri yada baska bir sekilde ona gore duzenliyolar masa kiyafetleri bnde tam karar vermedim iyce arasdirayim ilk dogumgunu guzel gecsin istiyorum
Aman yok kalsınGitmişti amahacamat yaptırmaya gitmiştir belki @-VUSLAT-
Canım@Nevreste & @-VUSLAT-
Hoşbuldum minnoşumCanım merhaba hoşgeldin nasılsın
Bende iyiyim canım çok şükürHoşbuldum minnoşumİyiyim şükür, sen nasılsın❤
Bende iyiyim canım çok şükür
Evet canım Sütaş sponsorluğundaYeni yarışma mı var, bildirim gelmiş