İyiyim ben de canımİyidir canımSen nasılsın ❤
Yok artık onu nasıl yapacaksınGemi yapacağım ama içine girebilecekleri bir gemi
Aynı benAaa ben onu Tontriko sandımAvatarı görünce o değiştirdi sandım nickini
Allah iyilik versin canımİyiyim ben de canım
Hayır o bizim çakma tonti totem yapıyor.Bu sefer yarışmada 1. olacakAaa ben onu Tontriko sandımAvatarı görünce o değiştirdi sandım nickini
BBakornek buldum amaYok artık onu nasıl yapacaksın
Amin canım❤ Pazar günü gitti:) Artık finaller bitince İnşaAllah:)Allah iyilik versin canımGitti mi kızın
Anladım canımAmin canım❤ Pazar günü gitti:) Artık finaller bitince İnşaAllah:)
Ne ile yapacaksın :)Yani malzeme ne kullanmayı düşünüyorsun:)BBakornek buldum ama
Ahahhh iyiymişHayır o bizim çakma tonti totem yapıyor.Bu sefer yarışmada 1. olacak
Ben hala alışamadım tonti mi acaba diyorum:)Ahahhh iyiymiş
Koli bunlar herhalde yarın alcam malzemeleri Perşembe götürecek Nuh'un gemisini yapicam hayvan falanda olacak böyleNe ile yapacaksın :)Yani malzeme ne kullanmayı düşünüyorsun:)
Sağol canım:)❤Anladım canımAllah kavuştursun
Süper olur vallahi kolay gelsin canım:)Koli bunlar herhalde yarın alcam malzemeleri Perşembe götürecek Nuh'un gemisini yapicam hayvan falanda olacak böyle
Ben de diyorum tonti bayağı yazmış bu seferBen hala alışamadım tonti mi acaba diyorum:)
Gemilerden çocuklara yer kalmaz artık sınıftaKoli bunlar herhalde yarın alcam malzemeleri Perşembe götürecek Nuh'un gemisini yapicam hayvan falanda olacak böyle
İnşallah olur :) sağol canımSüper olur vallahi kolay gelsin canım:)
Tonti geldi geri gitti:)Ben de diyorum tonti bayağı yazmış bu sefer
Ay piyango bana vurmuş bir tek ben yapicam sıra ile binerler artıkGemilerden çocuklara yer kalmaz artık sınıfta