Amin sagol canimAllah iyilik versin,kolaylik versin kuzum
İyiyim canım ben de,çok şükürAmin sagol canimsen ne yapıyorsun içtin mi kahveni
Bende iki tane içtim bir tuhaf oldu midemİyiyim canım ben de,çok şükürBu gece çayla idare ettim canım :)Bi eksiklik var ama hala
Sigara içerken 5-6 fincan içiyordum ben ,o da en azBende iki tane içtim bir tuhaf oldu midem
Ahahaha akrep yuzmeyi biliyor mu?Ben de ordaydim bi araSahnede akrep ve kurbağa vardı
Akrep kurbağayı kandırdı ,ikisi de öldüAhahaha akrep yuzmeyi biliyor mu?bende oradaydim, 2 ablamla
Tamam gel, beklerimGeleyim valla azıcık da kebap yer donerim
Yok o kadar icemiyom da bugün iki tane içtim o bile dokundu sigarayı da az iciom Ramazan'dan dolayı inşallah birakicam :)Sigara içerken 5-6 fincan içiyordum ben ,o da en az
Nerdeydinix biz niye yoktukAhahaha akrep yuzmeyi biliyor mu?bende oradaydim, 2 ablamla
Ay,inşallah birakirsin canım yaYok o kadar icemiyom da bugün iki tane içtim o bile dokundu sigarayı da az iciom Ramazan'dan dolayı inşallah birakicam :)
Farklı şehirlerdeyiz ya seninle,ondanNerdeydinix biz niye yoktuk
Orada deli gibi oynaya oynaya geçen siyah gömlekli bir deli vardı, belki görmüşsündür, o bendimAkrep kurbağası kandırdı ,ikisi de öldüKurbağaya söz vermişti halbusem çok etkilendim ya Bende annem ve kız kardesimle ordaydim
Gizli yerimizNerdeydinix biz niye yoktuk
Koca park,hangi koşan siyahlı sendin aceba ?Orada deli gibi oynaya oynaya geçen siyah gömlekli bir deli vardı, belki görmüşsündür, o bendim
Gizli lokasyonGizli yerimiz
Demek bizden gizli bulusuyorsunuz burdan çıkıncaGizli yerimiz
Demek bizden gizli bulusuyorsunuz burdan çıkınca
Söylemeyelim, zaten bilmiyorlarGizli lokasyon
EvettttDemek bizden gizli bulusuyorsunuz burdan çıkınca