- Emoji Skoru
- 324.553
- Puanlar
- 698
bin şükür abla evdeimGünaydınlar ben iyiyim sen nasılsın
Gunaydiiiiin
günaydın :))günaydınnn ❤ ❤
Yılan yağı gurlestiriyorGunaydin millet
Sabahin korunde hali yikama makinesiyle koltuk yikayan bayan geldi haaaanim
@kukrim27 kuzu sen bana sac gurlestirmesi icin karinca yagi mi demistin acaba?dun getirmelerini istedim ama dogru mu soyledim acaba
Evet ben çocuğu ona dogurmuyor musum neden bana yer verecekmişama iy oldu kapatmasi konu farkli yerlere gidiyodu ben aslinda yazdimki insanlar dikatli olsun sira isterlerken bile heran bi olay cikabiliyo ama konu otobuslerde yer verme olayina kadar geldi @Minikriko da nasibini aldi ordan
Sorun ne kelime anneliklere laf uzatmaya kadar gitti o kadar KiB yaptım ama herkes yerinde duruyorGördüm canım:)O konu bence sorun çıkaracak bir konu biraz okudum gündüz:)
Karınca yağı tüy azaltıcı değil mi ?Gunaydin millet
@kukrim27 kuzu sen bana sac gurlestirmesi icin karinca yagi mi demistin acaba?dun getirmelerini istedim ama dogru mu soyledim acaba
Günaydın kizceler nasilsinİ z
Ben de yazdimdi zati,olanlari da yok edeceksinAnam simdi baktim o tuy dokuyomus yakel kalacaktim az kalsin yilan yagi miydi yoksa o?tuh ya soyledim bi de kadina
Tamam kanka@BirTutamMutluluk20 karınca seysini bana yolla
Ayy Allahtan surmeden baktimBen de yazdimdi zati,olanlari da yok edeceksin
HayırGunaydin millet
Neyse artik bi dahakine de onu derimHayıryılan yağı canım
Neyse artik bi dahakine de onu derimkarinca yagini da surecek bi yer bulurum artik
Karınca yağını tüylerini temizledikten sonra uygularsan azaltma yapıyor zamanla canım:)Neyse artik bi dahakine de onu derimkarinca yagini da surecek bi yer bulurum artik
Tuy cikaran yag yerine tuy doken yag siparisi verdim de ablaNe sürüyon gene
Kokten mi cikarmali tuyleri acep recepKarınca yağını tüylerini temizledikten sonra uygularsan azaltma yapıyor zamanla canım:)
Tuy cikaran yag yerine tuy doken yag siparisi verdim de abla
Kokten mi cikarmali tuyleri acep recep
Hosbuldum canımbin şükür abla evdeim
hoşgeldin
günaydın :))
Yılan yağı gurlestiriyor
Aynen,dedim bu kız ne diyor yeaTamam kanka
Ayy Allahtan surmeden baktim
Aslinda cikmasini istiyordum az kalsin dokecektim olani daÇıkacakmı dökecekmi yanlış sipariş oldu herhalde
Keske dun siparis vermeden once baksaydimAynen,dedim bu kız ne diyor yea
Nassin kuzuHosbuldum canım
Aslinda cikmasini istiyordum az kalsin dokecektim olani da
Keske dun siparis vermeden once baksaydim