Orası neresiGel beklerim şu anda iyi burası
Orası neresi
Aaa ne guzelİstanbul'dayım ben ..
Aaa ne guzelyaa simdj istanbulda olmak vardı valla
Az mı yemistin dicem de ne kadar yersen ye üzerinden kac saat gecti acıkman cokk normal canım az daha sabretBugün bir acıktım nedense yaa
İyide yedim aslında busefer ama miğdem kazındı te sabahtan beridir . Allahım dünyada kimse açlıkla sınanmasın ,Rabbim AC insanların yardımcısı olsun.Az mı yemistin dicem de ne kadar yersen ye üzerinden kac saat gecti acıkman cokk normal canım az daha sabret
İki tane haşlanmış yumurta biraz ceviz salatalık domates ve peynir ye uzun süre tok tutar :))İyide yedim aslında busefer ama miğdem kazındı te sabahtan beridir . Allahım dünyada kimse açlıkla sınanmasın ,Rabbim AC insanların yardımcısı olsun.
Bugün öyle yapayım kuzu yalnız iki yumurta yiyemem birtane yesem kafiiİki tane haşlanmış yumurta biraz ceviz salatalık domates ve peynir ye uzun süre tok tutar :))
Amin canım açlık da susuzluk da zor gercekten Allahım insanların yardımcısı olsunİyide yedim aslında busefer ama miğdem kazındı te sabahtan beridir . Allahım dünyada kimse açlıkla sınanmasın ,Rabbim AC insanların yardımcısı olsun.
Tamam sen de işe yararsa yaparız
tonti nin ikinci üyeliği
gitmedi o gidemez banli
ben olsam sağdaki kolayini yapardım canına yazık
Tutarsa sizde yapın
Hayırlı iftarlar abla afiyet olsunHayırlı, bereketli iftarlar
Hayırlı iftarlar ablaHayırlı, bereketli iftarlar
Yemekten sonra nasıl bir ağırlık çöküyor bu iyi fikir aslında bende bazen pencereden fırlatsam diyorum
Hayırlı iftarlar abla afiyet olsun
Size de kızlarHayırlı iftarlar abla❤