Evet çok zor oluyor gerçekten. Aradan çıktı gerçi,sonu iyi oldu :)Oruçlu iken zor oluyor canım ben tatile girdim dün
İyi akşamlar canım nasılsın,iyileştin miİyi akşamlar ,kimse var mı
İyi akşamlar canım nasılsınİyi akşamlar hanımlar ❤
İyi akşamlar canımİyi akşamlar canım nasılsın,iyileştin mi
geldim annemdehomHayirlisiyla gidip gelin minikom :*
geçmiş olsunGribal enfeksiyona direnen bir Jenna kadar güçlü ve azimli
Üzüntün teee buralardan hissediliyor
ben geldim gidiyorumİyi akşamlar ,kimse var mı
iyi akşamlarİyi akşamlar hanımlar ❤
Arada viks kokla bari rahat nefes alırsın :))İyi akşamlar canımHala rahat nefes alamiyorum,sen nasıl oldun ?
İyiyim ablacım siz nasılsınız nasıl geçiyor Ramazanİyi akşamlar canım nasılsın
Bende aynıyım canım hiç iyi değilim.Şansa dışarda işlerim vardı yine yoruldum.Kimlikleri değiştiriyoruz.Git gel:)Kursumda vardı:)İyi akşamlar canımHala rahat nefes alamiyorum,sen nasıl oldun ?
Gitmeseydin:/geldim annemdehom
geçmiş olsunsürekli hastasın yiaaa ://
ben geldim gidiyorum
iyi akşamlar
Arada viks kokla bari rahat nefes alırsın :))
Ramazan hastalıkla geçiyor canım bir türlü düzelemedim sürekli hastayım:)Hasta olmasam hiç sıkıntı yok:)İyiyim ablacım siz nasılsınız nasıl geçiyor Ramazan
Ben de temizlik yaptım,iyice susadim . Aradan çıktı ama ,iyi oldu. Tekrar geçmiş olsun canımBende aynıyım canım hiç iyi değilim.Şansa dışarda işlerim vardı yine yoruldum.Kimlikleri değiştiriyoruz.Git gel:)Kursumda vardı:)
Ellerine sağlık canım sağol ,sanada geçmiş olsunBen de temizlik yaptım,iyice susadim . Aradan çıktı ama ,iyi oldu. Tekrar geçmiş olsun canım
Sağol canım benimEllerine sağlık canım sağol ,sanada geçmiş olsun
Geçmiş olsun Ablacım senin bağışıklığın düşük galiba bir şey önermiştim sana baktın mı hiç ona abla keçi boynuzu özü de iyi gelir belkiRamazan hastalıkla geçiyor canım bir türlü düzelemedim sürekli hastayım:)Hasta olmasam hiç sıkıntı yok:)
Yok canım ya takviye bir şey almıyorum:)Bana sıra gelmiyor ki:)Geçmiş olsun Ablacım senin bağışıklığın düşük galiba bir şey önermiştim sana baktın mı hiç ona abla keçi boynuzu özü de iyi gelir belki
Doğrudur abla yaa çocuklar ev iş koşturmaca derken kendine dikkat edemiyorsunYok canım ya takviye bir şey almıyorum:)Bana sıra gelmiyor ki:)
Sağol canım Allah razı olsunDoğrudur abla yaa çocuklar ev iş koşturmaca derken kendine dikkat edemiyorsunAllah güzel niyetlerin için sana sağlık afiyet versin inşallah