Sonunda hoşgeldin canımÇok şükür girebildim
Hayırlı akşamlar
Iyi aksamlar ❤İyi akşamlar hanımlar ❤
Iyi aksamlar ❤İyi akşamlar
Merhaba canım nasılsınIyi aksamlar ❤
Iyi aksamlar ❤
Hayırlı akşamlar ❤Çok şükür girebildim
Hayırlı akşamlar
Hoşbuldum minnoşumSonunda hoşgeldin canım
Iyiyim abla sen nasılsın ❤Merhaba canım nasılsın
Bilindik bir şey yap bari unutma:)Hoşbuldum minnoşumŞifreyi de unutmuşum Beni hatırla olunca direkt giriyorum normalde, 3. denemede tutturdum şifreyi
Hayırlı akşamlar canım❤ Görüşemiyoruz, tabi ki benden ötürüHayırlı akşamlar ❤
İyiyim canım sağolIyiyim abla sen nasılsın ❤
Bugün annemle senin kadayıf tatlını yaptık cook güzel oldu ellerine sağlık ❤
Tesekkur ederizİyiyim canım sağol
Ellerinize sağlık canım afiyet olsun
Nasılsın abla ❤Hayırlı akşamlar canım❤ Görüşemiyoruz, tabi ki benden ötürü
İsmime ya da soyadıma doğum tarihi sayılarından ekleyip yapıyorum hep, katıştırarak yazdım olduBilindik bir şey yap bari unutma:)
Ben hep aynı şeyi yapıyorum unutmuyorum.3 değişik şifrem var neresi olursa olsun biri uyarİsmime ya da soyadıma doğum tarihi sayılarından ekleyip yapıyorum hep, katıştırarak yazdım oldu
Ay ablam trafik sıkıntısını burda bile cekiyoz orayı dusunemedimGezmek için zati güzel,ama trafiğide unutmamak lazım sinir katsayın tavan oluyor sonra
İyiyim canım, sen nasılsınNasılsın abla ❤
Işlerin bitti mi gel artık özledik
Ablammm Nasılsın
İsmime ya da soyadıma doğum tarihi sayılarından ekleyip yapıyorum hep, katıştırarak yazdım oldu
Şimdi telefonun not defterine yazdım şifreyi ben deBen hep aynı şeyi yapıyorum unutmuyorum.3 değişik şifrem var neresi olursa olsun biri uyar
Iyiyim bende ablacımİyiyim canım, sen nasılsınGelicem az kaldı 1 tanecik lif kaldı, bir de kurdelesi süsü kaldı, bitti sayılır çok şükür:)) Sahibi de bugün sordu bitti mi diye Dedim az kaldı:)