- Emoji Skoru
- 214.958
- Puanlar
- 1.423
@HanimKelesimiGetir abla
Beynimizin yaratıcı kısmı sağ lobudur. Sağ beyin, görsel ve işitsel konularla ilgilenir.
İnsan, sezgilerinde beyninin sağ tarafını kullanır.
Aynı zamanda sağ beyin lobu, vücudun sol tarafını (organlarını) yönetir.
Görme ve duyma yoluyla öğrenir. Gerçek üstü hayaller kurar, mecaz anlamlarla ilgilenir.
Duygusaldır. Görsel, sanatsal konularla ilgilenir. Niyete bakar, iyi niyet arar. Sezgiseldir, sezgilerine güvenir. Sağ beyin, insanı insan yapan özellikleri taşır. Duygusallık, sempati, empati, his ve şefkat.
Beynimizin mantıksal kısmı sol lobudur.
Matematiksel işlemlerde başarılıdır. Sebep-sonuç ilişkisini iyi kurar ve analitik düşünme becerisine sahiptir.
Kelime, sayı ve sembollerle ilgilenir. Sol beyin lobu, vücudun sağ tarafını (organlarını) yönetir.
Mantıksaldır. Matematiksel verilerle ilgilenir, dili iyi kullanır.
Pragmatiktir, net sonuçlarla ilgilenir.
Sol beyin lobu, vücudun sağ tarafını (organlarını) yönetir.
Palyaçolarla ilgiliDilara'yla mı
Ayniymisiz
Pembe-beyazGri -turkuaz bence . Sence ?
Ahahahh ben de anayım ama ya
Anayım ben ana, sağ tarafım motor gücünde çalışıyormuş baksana
Hangimizde sorun var yani ?Pembe-beyazHadi beyazı biraz su yeşiline çekebilirim de, griyi ne kadar zorlarsam zorlayım yok olmuyor
Aynen şekerciğimBiz aynı görmüşüsüz demekki
Ahahahh ben de anayım ama ya
Aynen şekerciğim
O suratlarına boca ettikleri boyayla çocuklar bir sene resim yapıyor okuldaUzak duur diyorum yaklaşirlarsa
Evet evetToptan anayız beaa
Yes şekercim
Kabus gibiler yaO suratlarına boca ettikleri boyayla çocuklar bir sene resim yapıyor okulda
Biraz diğer loba da güç vereyim de hem mantıksal hem de duygusal çalışsın beynimAh o beyin yok mu o beyin
AynenKabus gibiler ya
Şükür ki çalışan bir beynimiz varBiraz diğer loba da güç vereyim de hem mantıksal hem de duygusal çalışsın beynim