Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bende turkuaz gri görüyorum,buna benzer şeyler vardı daha öncede başka renglerde çıkıyordu ondan dediydim
Ha o yüzden:) Ama açıklanmış nedeni, bir gazete sayfasında görmüştüm:) Pembe-beyaz görenler sol beyin(mantıksal) gri-turkuaz görenler sağ beyin( duygusal, hissel). Benim sol beynim çalışıyormuş daha çok

Anaaa görüşee göremi ruh halimiz belli oluyorr oysaki mantıklıyımdır yani

HanimKelesimiGetir abla
Beynimizin yaratıcı kısmı sağ lobudur. Sağ beyin, görsel ve işitsel konularla ilgilenir.

İnsan, sezgilerinde beyninin sağ tarafını kullanır.

Aynı zamanda sağ beyin lobu, vücudun sol tarafını (organlarını) yönetir.

Görme ve duyma yoluyla öğrenir. Gerçek üstü hayaller kurar, mecaz anlamlarla ilgilenir.

Duygusaldır. Görsel, sanatsal konularla ilgilenir. Niyete bakar, iyi niyet arar. Sezgiseldir, sezgilerine güvenir. Sağ beyin, insanı insan yapan özellikleri taşır. Duygusallık, sempati, empati, his ve şefkat.

Beynimizin mantıksal kısmı sol lobudur.

Matematiksel işlemlerde başarılıdır. Sebep-sonuç ilişkisini iyi kurar ve analitik düşünme becerisine sahiptir.

Kelime, sayı ve sembollerle ilgilenir. Sol beyin lobu, vücudun sağ tarafını (organlarını) yönetir.

Mantıksaldır. Matematiksel verilerle ilgilenir, dili iyi kullanır.

Pragmatiktir, net sonuçlarla ilgilenir.

Sol beyin lobu, vücudun sağ tarafını (organlarını) yönetir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…