- Emoji Skoru
- 37.181
- Puanlar
- 498
Bizimkine hiç bakım yapmadık organik doğal her sene mayısta verirdi yaylada ağacımız.. bu sene hastalık vurduBen yeme kısmı ile ilgileniyorumbakımı ve ilgilenmesi eşimin sulalede
Sanırım bu sene kiraz az hasat edilecekmis ://
Hey maşallah afiyet ile yiyin inşallah canımannemdeydim bir ara eşimin köyüne gittik organik kiraz topladık
Çok yoğun bir gündüsizler nasılsınız kizlar yaklaşık 10 kilo kiraz topladık Eki Görüntüle 2269947
Allah kolaylık versin canımEvet canım, artık eve gelir gelmez iftara kadar uyuyorum
Uyku delisi oldum resmenyarın da mesai günüm
Sizleri çok ihmal ettiğimi biliyorum, ama geçer bugünlerde❤
Duzelmiyor mu peki bir dahaBizim kirazlara bu sene hastalık vurdu
O kadar bilmiorum ki... sorim ama dur :)Duzelmiyor mu peki bir daha
Bende bilmem hiç :)O kadar bilmiorum ki... sorim ama dur :)
hala oynuyoUyudumu bari
Hay Allah geç mi kalkıyor pekihala oynuyo
organik gbisi varmi ya hey masallahhannemdeydim bir ara eşimin köyüne gittik organik kiraz topladık
Çok yoğun bir gündüsizler nasılsınız kizlar yaklaşık 10 kilo kiraz topladık Eki Görüntüle 2269947
10 11. ama surekli uyaniyo 2 3 saatte biHay Allah geç mi kalkıyor peki
Emiyor mu niye öyle az uyuyup uyaniyor10 11. ama surekli uyaniyo 2 3 saatte bi
emiyor cnm heleki gün boyu resmen sömürüyo gecede sürekli uyanip emiyo. bu aralar hicbiseyde yemez oldu ne versem geri tukürüyo.Emiyor mu niye öyle az uyuyup uyaniyor
Aman hasta olmasında dikkat et.Kac yaşında idi zor oluyordur sana uykusuzluk benim kızlarda öyleydi çok şükür düzene girdi.emiyor cnm heleki gün boyu resmen sömürüyo gecede sürekli uyanip emiyo. bu aralar hicbiseyde yemez oldu ne versem geri tukürüyo.
11 aylik hep boyle ya aliskanlik olmus 11 aydir bikere bile uykumu alarak uyanmadim.Aman hasta olmasında dikkat et.Kac yaşında idi zor oluyordur sana uykusuzluk benim kızlarda öyleydi çok şükür düzene girdi.
Olabilir canım disten11 aylik hep boyle ya aliskanlik olmus 11 aydir bikere bile uykumu alarak uyanmadim.
insallah bian once duzene girer bu aralar dis cikariyo ondanmi bisey yemiyo anlamadim
uyudu sukur bnde uyuyayim iy geceler cnmOlabilir canım disten
İyi geceler bende yatiyorum canımuyudu sukur bnde uyuyayim iy geceler cnm
Aleyküm selam Günaydın ☺Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Geldim geldim