Aynen bu yıl Kadir gecesi gidebilirBenimde hep öyle olurdu kadir gecesine denk gelirdi hep :) bu sefer ortada oldu :))
İlaçlar etkiliyor .Sen tiroid için sürekli kullanıyor musun.Benim üçüncü ay olacak kesti ilacı ay sonu kan verecem bakalım normalse ilaçsız devam edicez inşallah.
Bende de ilk çıktığında çok etkilemişti çarpıntı ,zaten panik atak vardı arttı birde adet duzenim bozuldu .günde üç kere içiyordum hipertiroidi benim.ilaçlarla iyi oldu ama bu sefer de çok baskilandi o yüzden kesti ilacı üç aydır içmiyorum bakalım en son Nisan'da kan verdirdi normal dedi şimdi haziranın başında vereceğim kan gene.Aynen bu yıl Kadir gecesi gidebilir
Evet canım 20 yıldır kullanıyorum.2-3 yıl önce hatta ölçüyü artırdılar.Haftada 2 gün 1.5 içiyorum.İçmezsem kötü oluyor hemen yükseliyor.Kilo,adet düzensizliği,stres hatta depresyon,panik atak gibi oluyorum:)
İnşaallah gerek olmaz:)
İnşaallah düzelir canım benimde haşimatoBende de ilk çıktığında çok etkilemişti çarpıntı ,zaten panik atak vardı arttı birde adet duzenim bozuldu .günde üç kere içiyordum hipertiroidi benim.ilaçlarla iyi oldu ama bu sefer de çok baskilandi o yüzden kesti ilacı üç aydır içmiyorum bakalım en son Nisan'da kan verdirdi normal dedi şimdi haziranın başında vereceğim kan gene.
Tiroid kardeşim benimİnşaallah düzelir canım benimde haşimato
Tiroid kardeşim benimbir ortak noktamız daha oldu bak
Evet canımOrtak noktamız çok:)
Sahura kadar bekleyecek misin uyuyacak mısın?Evet canım
Şuan uykum yok otururum herhalde :)Sahura kadar bekleyecek misin uyuyacak mısın?
Ben oturacağım ama biraz ortalığı toparlamam lazım :)Şuan uykum yok otururum herhalde :)
Tmm toparla kolay gelsin ben burdayım :)Ben oturacağım ama biraz ortalığı toparlamam lazım :)
Tamam canım görüşürüzTmm toparla kolay gelsin ben burdayım :)
cocuktan fırsat bulamiyorum arada bakip kaciyorum@balbocuuu okuyuculuk yapıyor herhalde niye yazmıyorsun
Görüşürüz canımTamam canım görüşürüz
Uyudumu baricocuktan fırsat bulamiyorum arada bakip kaciyorum
Evet canım, artık eve gelir gelmez iftara kadar uyuyorum@yasminsay yoğun herhalde
annemdeydim bir ara eşimin köyüne gittik organik kiraz topladık@Minikriko annesinde herhalde
Geldim geldimGitmeseydin:/
Bizim kirazlara bu sene hastalık vurduannemdeydim bir ara eşimin köyüne gittik organik kiraz topladık
Çok yoğun bir gündüsizler nasılsınız kizlar yaklaşık 10 kilo kiraz topladık Eki Görüntüle 2269947
Ben yeme kısmı ile ilgileniyorumBizim kirazlara bu sene hastalık vurdu