- Emoji Skoru
- 324.550
- Puanlar
- 698
Bende başlayacağım sadece bir çeşit yemek yaptım başka yemek yok daha ama belli ne yapacağım :)) sana da kolay gelsiniyim kizi parka goturdüm geldik uyudu bnde is yapiyorum sen nasilsin
Aa etiketlenmisim
Selamlar çakma tontri
TeşekkürkerGeçmiş olsun canım
ev nekadar kalabaliksa yemek sayisida okadar artiyo ben 2 cesit yaptim bitti:))Bende başlayacağım sadece bir çeşit yemek yaptım başka yemek yok daha ama belli ne yapacağım :)) sana da kolay gelsin
Çay değilde kahve ile icsem olur muSelamlar çakma tontri
İftara misafirlerim var, motoru taktım koşturuyorum. Hayrıma oruç olmayan biri benim yerime çay ve sigara içsin
Nasılsın kankacim@Zipzip-
Burdayım gitmiyorumYok sen gelicen diye gitti
Aramıza girmeYok sen gelicen diye gitti
Ay çok yoruldum dışari çıktım geldim çok sıcak şimdi de çamaşır katlayacagim çocukları yıkadım öyle işte kankacimNasılsın kankacim
Kolay gelsin kankacım yorulmussundur bugün hava güzel burdada dün serin yagıslıydı :))Ay çok yoruldum dışari çıktım geldim çok sıcak şimdi de çamaşır katlayacagim çocukları yıkadım öyle işte kankacimsen napiyorsun.
Aa etiketlenmisim
evet yaprak dolması yaptum kremalı patatesli kabak yaptım nasıl olacak bilmiyorum ilk defa yaptımev nekadar kalabaliksa yemek sayisida okadar artiyo ben 2 cesit yaptim bitti:))
Benim içinde içÇay değilde kahve ile icsem olur mu
Geldim kanka@BirTutamMutluluk20 genelde burdayi kanki her yer bizim gerçi
Masallah cnm kolay gelsin bnde ilk defa duydum kremali patatesli kabagi.evet yaprak dolması yaptum kremalı patatesli kabak yaptım nasıl olacak bilmiyorum ilk defa yaptım
Şimdi de mantar çorbasını yapacağım Şükür bitecek
Hayırlı iftarlar olsun kankacimKolay gelsin kankacım yorulmussundur bugün hava güzel burdada dün serin yagıslıydı :))
Iyiyim bende calısıyorum bugün bir yandan da acıktım iftar saatini bekliyorum