- Emoji Skoru
- 305.791
- Puanlar
- 898
İftar olsun da ağrı kesici içerim artık canımTedbir al canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İftar olsun da ağrı kesici içerim artık canımTedbir al canım![]()
bi insanda bukadar hastalik cikarmi anlamiyorum yaAllah korusun canım![]()
gecmis olsun jennam uzan dinlen iy gelirBaş ağrısına alıştım aslındaAma bu karın bölgesi ağrım çok fena yaptı beni
Amin cnm Rabbim beterinden korusun napalım buda bizim sinavımiz..Hayır haberler duyun inşallah canım
Yaş gidince hastalıklar başlıyor bizde bile var şimdi Allah dermansız dert vermesin.
Sağol canım benim ,evet iyi olacak bence degecmis olsun jennam uzan dinlen iy gelir
Allah şifa versin canım :/babam memlekette ablamlardaya sekeri hep yuksek cikiyordu daha oncedende gözü mikrop kapmisdi bi doktorda tansiyon gozüne vurmus demisdi. neyse bugun ablam doktora goturmus sekeri icin igne kullaniyor onun dozunu yukseltmis cuma günü tekrar cagirmis.
göz doktoruna gitmisler doktor sekerinin gözüne vurdugunu iki gozünün arkasinda su biriktigini solemis erzuruma sevk etmis ayda 1 kere gozüne igne vurdurcakmis ilerlememesi icin ilerlerse Allah korusun![]()
Dinlen birazİftar olsun da ağrı kesici içerim artık canımAz kaldı zaten
Tamam canım ,bir uzanayım ,belki biraz azalırDinlen biraz![]()
Benim.babamda öyle canım olduğu ameliyatları ,geçirdiği hastalıkları yaz yaz bitmez.8 yıldır daha beterine yakalandı.bi insanda bukadar hastalik cikarmi anlamiyorum ya
GörüşürüzTamam canım ,bir uzanayım ,belki biraz azalırGorusuruz canım
![]()
![]()
Allah tan gelen herşey kabulumuz başka caremiz yok canım .bi insanda bukadar hastalik cikarmi anlamiyorum ya
açliktanda olabilirrSağol canım benim ,evet iyi olacak bence de ♥
aynen oyle cnm.Allah tan gelen herşey kabulumuz başka caremiz yok canım .
cok gecmis olsun abla Allah babanada şifa versin tüm hastalaraBenim.babamda öyle canım olduğu ameliyatları ,geçirdiği hastalıkları yaz yaz bitmez.8 yıldır daha beterine yakalandı.
Buda onun ve çevresindekilerin sınavı
Beterin betrri var.Rabbimden gelene şükür![]()
Ah canim benim ki 3 yasini bitircek hala kesintisiz uyudugum 3 gece yok 3 yildir11 aylik hep boyle ya aliskanlik olmus 11 aydir bikere bile uykumu alarak uyanmadim.
insallah bian once duzene girer bu aralar dis cikariyo ondanmi bisey yemiyo anlamadim
Yok canım Çarşamba bitecek@Nevreste bu gecemi son oylar