- Emoji Skoru
- 26.212
- Puanlar
- 548
öle deme ben bi 2 yasindan sora düzelir diye umutluydum o umudumuda yıkmaAh canim benim ki 3 yasini bitircek hala kesintisiz uyudugum 3 gece yok 3 yildir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle deme ben bi 2 yasindan sora düzelir diye umutluydum o umudumuda yıkmaAh canim benim ki 3 yasini bitircek hala kesintisiz uyudugum 3 gece yok 3 yildir![]()
soraki yarismada persembemiYok canım Çarşamba bitecek![]()
Valla her cocuj bir degil ama benmki benim butun umutlarimi yiktiöle deme ben bi 2 yasindan sora düzelir diye umutluydum o umudumuda yıkma![]()
bnmkide cok aksi simdiden insallah düzelir bakalim.Valla her cocuj bir degil ama benmki benim butun umutlarimi yikti
Sofralar gelmeye başladı.Bu biter bitmez ekleyeceğim:)soraki yarismada persembemi
Açlıktan değilmiş canım :/açliktanda olabilirr![]()
Hala ağrı mı varAçlıktan değilmiş canım :/
Var canım yaHala ağrı mı varAcile mi gitsen?
Ama geçmiyor ya başka bir şey iseVar canım yaacile de çok çok önemli bir şey olmadan gitmek istemiyorum
İnşallah başka bir şey yoktur :/ Karnımın sol tarafı özellikle ,bayağı da şiddetli.Ama geçmiyor ya başka bir şey ise![]()
Neyse biraz takip et geçmezse gidersin.İnşallah başka bir şey yoktur :/ Karnımın sol tarafı özellikle ,bayağı da şiddetli.
Regl sancısı olabilir miİnşallah başka bir şey yoktur :/ Karnımın sol tarafı özellikle ,bayağı da şiddetli.
Yok yok değilRegl sancısı olabilir mi![]()
Öyle yapacağım artıkNeyse biraz takip et geçmezse gidersin.
Sıcak su torbası koy varsa ayaklarının altınaYok yok değil![]()
Aynen bir tek o rahatlatır.Sıcak su torbası koy varsa ayaklarının altına
Onu da deneyeyim bakayımSıcak su torbası koy varsa ayaklarının altına
Evet iyi geliyor bana :)Aynen bir tek o rahatlatır.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir .Bu kış benim çok oldu ağrıdan ölüyordum.Yürümekte bile zorlandım.Öyle yapacağım artık
Ben ağrı olunca ilk onu yaparım çocuklarada:)Evet iyi geliyor bana :)