- Emoji Skoru
- 324.533
- Puanlar
- 698
İyi yapmışsın belki senin kötü n herkesin iyi dediğinden daha da iyidir bunu sen bilemezsin kk bilirYok bugun gonderdim.
Onuda resimleri pek begenmedim die yollamaktan vazgecmistim yine, esim israr edince gonderim ddm
Oda var ama yazın böyle oluyor.Eylül'den sonra geri toparlanıyoruz:)Ramazan rehaveti bence
Eylül'e kadar böyle olur :)Ya kışımı bekliyecegiz :)
Bunlarda hiç bilmiyorlar süprüz yapmayı pehhhSürpriz kimse hangisi olduğunu bilmesin
@Canfebnerdesin canim
Kuralımızda böyle kimse bilmeyecek:)Ama bu 2. yarışmadaki sunumlar çok fena olacakBunlarda hiç bilmiyorlar süprüz yapmayı pehhh
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin yakininiz miKöye gittik sabah cenaze vardi canım
Allah rahmet eylesin canım yakınmıydıKöye gittik sabah cenaze vardi canım
Yok sülememSürpriz kimse hangisi olduğunu bilmesin
Ayyy ustume mi alinsam bilemedim şimdiKuralımızda böyle kimse bilmeyecek:)Ama bu 2. yarışmadaki sunumlar çok fena olacak
Basın sağolsun :/Köye gittik sabah cenaze vardi canım
Dogru bana karisik gelen sofra onde gidio belli olmuo burasiİyi yapmışsın belki senin kötü n herkesin iyi dediğinden daha da iyidir bunu sen bilemezsin kk bilir
Sadece siz değilsiniz başka tariflerde varAyyy ustume mi alinsam bilemedim şimdi
Yada yada
..
Yada
@Sabr-Sukur-Dua mi
Evet @hippocan var o da eski birincilerdenSadece siz değilsiniz başka tariflerde var
Başkada varEvet @hippocan var o da eski birincilerden
Ayyy ustume mi alinsam bilemedim şimdi
Yada yada
..
Yada
@Sabr-Sukur-Dua mi
Yok bana karışık gelmedi ben mangalsever olarak mangal a verdim birinci giden sofrayı mangal sandım ama firinmisDogru bana karisik gelen sofra onde gidio belli olmuo burasi
Başkada var
Bilmediklerimiz var demekki, ilke katilsaymisimBaşkada var
Göreceksiniz zaten diğer yarışma bitince incileri dizmeye başlarım:)oylamada görsek ya öncesinde pişmanlık uasamayalim