- Emoji Skoru
- 10.191
- Puanlar
- 138
Yok menu deilde renk olarak, yoksa menu guzel canimYok bana karışık gelmedi ben mangalsever olarak mangal a verdim birinci giden sofrayı mangal sandım ama firinmiso yüzden diğerine vermiştim
Birinci olan katilsada kazansada ödül ikincinin olacak birinci elendi yaniBilmediklerimiz var demekki, ilke katilsaymisimbu sefer daha cok katilan olur
Öyle söyleme belki sofra benim sonra alınacağımYok menu deilde renk olarak, yoksa menu guzel canimsofra gorunce ben menuye odaklanamadim
DogruBirinci olan katilsada kazansada ödül ikincinin olacak birinci elendi yanien iyi ihtimal
Olsun bu begenmedigim anlamina gelmez, hepsi cok guzel olmus orasi baskaÖyle söyleme belki sofra benim sonra alınacağım
Hepsi çok güzel en azından medeni cesaret gösterip katıldılar.Herkes bunu yapamaz:)Olsun bu begenmedigim anlamina gelmez, hepsi cok guzel olmus orasi baska
Beklioruz 5 sofra var heralde simdidenGöreceksiniz zaten diğer yarışma bitince incileri dizmeye başlarım:)
Yok daha fazla:)Beklioruz 5 sofra var heralde simdiden
AynenHepsi çok güzel en azından medeni cesaret gösterip katıldılar.Herkes bunu yapamaz:)
Yine en az 15-16 olur:)
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin yakininiz mi
Allah rahmet eylesin canım yakınmıydı
Saolun kızlar eşimin teyzesinin kocası vefat etti 6 ay içinde adam baş agrisiyla Dr a gitti kanser olduğunu öğrendiBasın sağolsun :/
Allah rahmet eylesinSaolun kızlar eşimin teyzesinin kocası vefat etti 6 ay içinde adam baş agrisiyla Dr a gitti kanser olduğunu öğrendi
Seninde mi vardı ☺@Canfeb oyunu bana verdin değil mi
Hadi bakalmYine en az 15-16 olur:)
Saolun kızlar eşimin teyzesinin kocası vefat etti 6 ay içinde adam baş agrisiyla Dr a gitti kanser olduğunu öğrendi
Allah rahmet eylesin insallahSaolun kızlar eşimin teyzesinin kocası vefat etti 6 ay içinde adam baş agrisiyla Dr a gitti kanser olduğunu öğrendi
Ne bileyim belki vardırSeninde mi vardı ☺
Amiin abla ailesine sabır versinAllah rahmet eylesinRabbim sabır versin.