Bilmem ki acabaHangisi ki acaba?
Yok canım geçmedi. Tüm gece ve gündüz ağrısı. Sana da geçmiş olsun canımAaaa hala geçmedi mi
İyiyim çok şükür benimde yine 2 gündür midem bulanıyor:)
Bi işaret çaksaydınBilmem ki acaba
Evet ,Ramazan'da iyice gitti kafa:)Aynen sonra unutuyoruz:)
Bizim halimiz ne olacak hep hastayızYok canım geçmedi. Tüm gece ve gündüz ağrısı. Sana da geçmiş olsun canım ♥❤
Benim bu yıl hep öyleydi:)Evet ,Ramazan'da iyice gitti kafa:)
Benim küçük kız okuldan gelince uyuyor hemen 2-3 saat, sonra gece 11e anca giriyor yatağaKızlar sabah 5:30 oğlum 6:30 da kalkıyor öyle olunca mecburen:)
Geçmiş olsun balım, neyin varAğrılıyım hala,yarin doktora gideceğim. Çok şükür yine de.Sen nasılsın canım ?
Aynen canım benim
Geçmiş olsun minnoşumAaaa hala geçmedi mi
İyiyim çok şükür benimde yine 2 gündür midem bulanıyor:)
Yok gündüz uyumuyorlar uykuları gelmiyor:)Zaten ödevler ancak akşama yetişiyor:)Benim küçük kız okuldan gelince uyuyor hemen 2-3 saat, sonra gece 11e anca giriyor yatağa
Geçmiş olsun balım, neyin var
Allah beterinden korusun ama gerçekten pek normal değilizBizim halimiz ne olacak hep hastayız
Bence tansiyon sorunum var.Daha öncede olmuştu:)Geçmiş olsun minnoşumMideni mi üşüttün
Hep kansızlıktan:)Allah beterinden korusun ama gerçekten pek normal değiliz
En azından yaşımızı unutmuyoruz ,18Benim bu yıl hep öyleydi:)
Ramazan menüsü müBenim birde 2 tane menü konum var
Evet benim 17.5 olmak üzereEn azından yaşımızı unutmuyoruz ,18
Evet yemek tariflerinde:)Ramazan menüsü mü
Sürpriz bozulmasın sonra ceeee yapacağızCıksss
Okuldan gelince, anne azıcık dinlenip yapıcam ödevimi diyor, sonra o diblenmeden sonra oturuyor dera başına 2 dakika sonra masada uyuyorYok gündüz uyumuyorlar uykuları gelmiyor:)Zaten ödevler ancak akşama yetişiyor:)
Oyyy kıyamam çok yoruluyor demek ki:)Okuldan gelince, anne azıcık dinlenip yapıcam ödevimi diyor, sonra o diblenmeden sonra oturuyor dera başına 2 dakika sonra masada uyuyor