Halbuki akşama kadar beynime vuruyor çaysızlık, nasıl unuttumSaol ablacım ❤
Oluyor arada abla bazen bizde unutuyoruz
Ben cok aramıyorum ama iftar sonrası güzel gidiyor cayHalbuki akşama kadar beynime vuruyor çaysızlık, nasıl unuttum
Çay gibisi yok ya☺Ben cok aramıyorum ama iftar sonrası güzel gidiyor cay
Banada kısın oluyor yemek sonrası daha cok üşüyorumİftardan sonra üşüme geliyor bana niyeyse
Kesinlikle katılıyorumÇay gibisi yok ya☺
Gündüz yanıyorum sıcaktan, iftardan sonra geliyor titremeBanada kısın oluyor yemek sonrası daha cok üşüyorum
Kesinlikle katılıyorum
Vücut ısısı değişiyor ne yapsın ki kac saat ac kalıyor onun etkisidir ablaGündüz yanıyorum sıcaktan, iftardan sonra geliyor titremeHer gün iftardan sonra hırkayı alıyorum üstüme
Soğuk su mideye gidince kaç saat sonraVücut ısısı değişiyor ne yapsın ki kac saat ac kalıyor onun etkisidir abla
Soguk su mu içiyorsun ben ılık içiyorum :)))Soğuk su mideye gidince kaç saat sonra
Sen katıldın mı ?Oyuma bakmaya gideyim ama demi
Çok soğuk değil de, yarım saat falan dolaba koyuyorum:) Dışardaki çok ılık oluyorSoguk su mu içiyorsun ben ılık içiyorum :)))
EvetSen katıldın mı ?
❤❤
Hayırlı akşamlar ❤Hayırlı akşamlar
Nasılsın canım benimHayırlı akşamlar ❤
Benim tam tersi oluyor:)Gündüz yanıyorum sıcaktan, iftardan sonra geliyor titremeHer gün iftardan sonra hırkayı alıyorum üstüme
Bizde öyle yapıyoruz:)Bizim yemek öncesi demleniyor direk cay içmeye geciyoruz :)))
Benim kaç konu var2 konu olunca nereye gideceğimi bilemiyorum