ben hep telefondan giriyordumİyiyim bende sağol,pc kullanmak daha zevkli hemde hızlı yazıyorsun on parmak daktilo bendede var
ben hep telefondan giriyordumoğlana sözüm vardı bu sene degiştircem diye pc yi dün geldi yenisi o okula gitmişken bir karıştırayım bende dedim
Teşekkür ederizİyi olmuş güle güle kullan pc'yi bak gör daha rahat kullanacaksın hemde hızla yazarsın.
Telden bende yazarken zor geliyor pc daha kolay bane göre hemde hızlı yazıyorum
Teşekkür ederizevet daha iyiymiş böyle büyük ekrandan
Az önce uyandım kankacim bizim takımdaki mesajları okudum geldim@Zipzip- uyanmadın mı daha bakıyım
günaydın hoş geldin kankacim nasılsınAz önce uyandım kankacim bizim takımdaki mesajları okudum geldim
Günaydın kankacım hosbuldum iyiyim sen nasılsıngünaydın hoş geldin kankacim nasılsın
bende iyiyim cok şükürGünaydın kankacım hosbuldum iyiyim sen nasılsın❤
Okula gidip gelince acılmıstır kankacım ben bu ara cok uyuyorum 11 den önce kalkamıyorum az sonra yine uyucambende iyiyim cok şükürokula gittim geldim uykum açıldı takılıyorum öyle
bende öyle kanka :) şimdi dışarı çıkınca açılıyor kaçıyor uykum on on buçuk gibi gene gidiyorumOkula gidip gelince acılmıstır kankacım ben bu ara cok uyuyorum 11 den önce kalkamıyorum az sonra yine uyucam
Ramazanın etkisi canım ramazan bitsin normal uyku düzenime gececem inşallah o zaman daha rahat oluyorum gece 1 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum yeterli geliyor normalde :))bende öyle kanka :) şimdi dışarı çıkınca açılıyor kaçıyor uykum on on buçuk gibi gene gidiyorum
evet canım bu sene bende zorlandım sabahçı iken çok zor oluyormuş.Ramazanın etkisi canım ramazan bitsin normal uyku düzenime gececem inşallah o zaman daha rahat oluyorum gece 1 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum yeterli geliyor normalde :))
Belki denk gelir canım hiç belli olmazevet canım bu sene bende zorlandım sabahçı iken çok zor oluyormuş.
keşke gene öğlenci olsak seneye ama sadece bir sınıf oluyor öğlenci o da bize denk gelir mi bilmem
Aleyküm selam hayırlı sabahlar komsumSelamun aleyküm hayırlı sabahlar :)
ve Aleyküm Selam hayırlı sabahlar sanada canım:)Selamun aleyküm hayırlı sabahlar :)
Çocukları okula bıraktım geldim kızda ağladı duedu okula gidip gelmek eziyet değil de kız çok goruyor ramazandagünaydın canımm nasılsın