- Emoji Skoru
- 324.533
- Puanlar
- 698
GünaydınAleyküm selam hayırlı sabahlar komsum
Günaydın canımGünaydın
Sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor takım işleri ?Günaydın canım
istiyor demek ki artık bezi bırakmak.Alışstırsın madem hevesi gelmişken :)Çocukları okula bıraktım geldim kızda ağladı duedu okula gidip gelmek eziyet değil de kız çok goruyor ramazanda
Dün tutturdu bezini çıkart diye çiş yapacakmış ve ısrarla bağlanmadı 2yas sendromu
Sonra yerden kaka temizledim
Günaydın
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor takım işleri ?
Alistiririm da abileri gibi hemen alissa keşke birde etek altına bişey giymek istemiyoristiyor demek ki artık bezi bırakmak.Alışstırsın madem hevesi gelmişken :)
Nasılsın ablam siyaset fenomenim benimGünaydınlar miniko
Nasılsın ablam siyaset fenomenim benim
bizim arkadasin kardeşi vardı o oyle idi mümkünü yok ne alt çamaşır ne de külotlu çorap giymezdi bayada sürdü anca okula başlarken giymeye başalmıştı:)Alistiririm da abileri gibi hemen alissa keşke birde etek altına bişey giymek istemiyor
İyi hadi dikkat et yinede senİyiyim tatlım sağol,serde var anacım babamın kızıyım işte
Eşimin de en kızdığı kız çocuğun da dizden elbisebizim arkadasin kardeşi vardı o oyle idi mümkünü yok ne alt çamaşır ne de külotlu çorap giymezdi bayada sürdü anca okula başlarken giymeye başalmıştı:)
İyi hadi dikkat et yinede senozlemeyelim
Bende banlancam su oylama bir baslasinOlac ağı varsa oluyor genede,özleyin beaa arada
Bende banlancam su oylama bir baslasin