Bizim ramazanda konu çok:)
Valla aynı şeyi hissediyorumBurada sanki bizi kimse görmüyor
8 sofra geldi:)2 si yolda 10 olacak:)Bu kategoriye kaç katılım olacak?
İyi olsun gerisi mühim değil:)Telefonu var ama yazamıyorum.Eşi,oğlu görür.Evet konunun başından beri nerdeyse yok
1 hafta öncesine kadar buradaydık:)Bende görmüyordum
İyidir inşallah ya Ramazan'dan ötürüdür sanırım gelemesiİyi olsun gerisi mühim değil:)Telefonu var ama yazamıyorum.Eşi,oğlu görür.
İnşaallah öyledir:)İyidir inşallah ya Ramazan'dan ötürüdür sanırım gelemesi
Dimi bakBende görmüyordum
Demek görünmüyoruzDimi bak
Bizimde cuma son sanırım :)Yok canım öğretmenimiz haftaya 4 gün yazılı yapacakmışKonuları verdi ama daha ödevlerden zaman olmadı.Haftada bir deneme yapıyor.
Bitsin artık çocuklar yoruldu.Bizimki yaz için 4.sınıf kaynak aldırdı.Şimdi okulda onu yapmaya başladılar.Hiç boş bırakmaz.Bizimde cuma son sanırım :)
Sevinsek mi üzülsek mi bilemedimDemek görünmüyoruz
Bizimki cuma ya kadar kimse devamsızlık yapmasın demiş yani sınavlar bitene kadar :)Bitsin artık çocuklar yoruldu.Bizimki yaz için 4.sınıf kaynak aldırdı.Şimdi okulda onu yapmaya başladılar.Hiç boş bırakmaz.
Her ikiside:)Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim
Son hafta gelsinler diye 4.sınıfa hazırlık yapacağım diyor:)Gelen gelir gelmeyen kaçırır diyor:)Bizimki cuma ya kadar kimse devamsızlık yapmasın demiş yani sınavlar bitene kadar :)
Sonrasını bize bıraktı herhalde :)
Oo son güne kadar ders desene :))Son hafta gelsinler diye 4.sınıfa hazırlık yapacağım diyor:)Gelen gelir gelmeyen kaçırır diyor:)