Sağol minnoşum❤Ellerine sağlık
İyi yapmisin canım hoşgeldinburalardayımda işlerim vardı gelemedim simdi pc den bir bakayım dedim kankacım
oraya cok gelemedim arada okuyorum ama hem takım hem burası zor yetişiyorum:)ama gelirim birazdan:)))Sütaş sayfasına da gelsene canımBen iki sayfa arasında mekik dokuyorum
Yarışma bitti 1.yi gördün mü:)oraya cok gelemedim arada okuyorum ama hem takım hem burası zor yetişiyorum:)ama gelirim birazdan:)))
hosbuldum kankacımİyi yapmisin canım hoşgeldin
kankam birinci olmus onun sofrası oldugunu biliyordum aksam tebrikde ettimYarışma bitti 1.yi gördün mü:)
Doğru senin takım da var:) Yok kız şimdi demedimoraya cok gelemedim arada okuyorum ama hem takım hem burası zor yetişiyorum:)ama gelirim birazdan:)))
Doğru senin takım da var:) Yok kız şimdi demedimİki yere koşturma beni
takım olmasa sıkıntı olmaz da işte arada bakıyorum takıma .:))tamam tamam bende pc den bakıyorum zor olur burası iyi simdilik:::)))Doğru senin takım da var:) Yok kız şimdi demedimİki yere koşturma beni
Hoşbuldum canım@-VUSLAT- sende hosgelmisinçayını içtin geldin mi
burası daha güzel sanki:)))burası daha güzel zaten püfür püfür
İyi yapmisin afiyet olsunHoşbuldum canımÇayımı çoktan içtim:) Kızımın ödevlerini kontrol ettim, bulaşık makinasını doldurdum geldim
Aynen kankaburası daha güzel sanki:)))
Aynenburası daha güzel zaten püfür püfür
Orası gündüz aktif oluyor daha çok:)takım olmasa sıkıntı olmaz da işte arada bakıyorum takıma .:))tamam tamam bende pc den bakıyorum zor olur burası iyi simdilik:::)))
Tmm sende doldur gel :))Bende gidip makinayı doldurayım:)
tamam o zaman yarın gündüz geelyim bakayım:))Orası gündüz aktif oluyor daha çok:)