Ahahahh nerdeeeAllah seni bir an dedim vuslatin evde yardımcısı vardı
gecmiş olsun ablaBenim yardımcımın biri Samsun'da biri de hasta, iş başa düştü
İyi yapmisin canım kaç böyle fırsat buldukça iki sohbet edelimHamdolsun canım benim, anca kendime geldim
Herifi işe yolladım, azıcık gezineyim dedim
hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese
Olur belki birgün inşallahAhahahh nerdeee
Sağol canımgecmiş olsun abla
Hamdolsun canım benim, bildiğiniz gibi koşturuyorum.Hayırlı akşamlar canım, nasılsınUğramıyorsun hiç
İyi yapmisin canım kaç böyle fırsat buldukça iki sohbet edelim
Küçüğü mu benim oğlan da iki gündür sesi değişik ilaç basladim hemen kesildi biraz.Sağol canımBademciklerde sorun var herhalde ya sürekli şişiyor ateş yapıyor, Yarın dr. götürücem yine.
İnşaAllahOlur belki birgün inşallah
Kızın nasıl daha iyimi şimdi inşallah.
İşin gücün rast gitsin canım Allah kolaylıklar versin inşallahHamdolsun canım benim, bildiğiniz gibi koşturuyorum.
Eve geldiğim gibi uyuyakalıyorum, kimi zaman ezanla uyanıp, koştura koştura sofra kuruyorum
Dolayısı ile telefonu elime hiç almıyorum desem yeri
Sen nasılsın
İnşallah çıkacak dualarimdaİnşaAllahİyi canım, ilaç dozu arttı bakalım 4 ay sonra eegsi var yine, İnşaAllah iyi çıkar bu sefer
İnşallah canım benim, sağolasınİşin gücün rast gitsin canım Allah kolaylıklar versin inşallah
Allah kolaylık versin canımHamdolsun canım benim, bildiğiniz gibi koşturuyorum.
Eve geldiğim gibi uyuyakalıyorum, kimi zaman ezanla uyanıp, koştura koştura sofra kuruyorum
Dolayısı ile telefonu elime hiç almıyorum desem yeri
Sen nasılsın
Sağol canım, Allah razı olsunİnşallah çıkacak dualarimda
Senden de canimSağol canım, Allah razı olsun
Bulaşık bitmiyor yemekten sonra tatlı,çay :)herkes sırayla makine dolduruyor bizimki doldu neyseki
Hayırlı geceler canımKızlar ben de yavaştan uzayayım
Öpüyorum sizi
@yasminsay arayı çok açma canım❤
Canım merhaba nasılsınHayırlı geceler herkese