Evet kuzum,beyim yok hala daha :))Sen annende mi kalıyorsun canım ☺
Allah kavuştursun :))Evet kuzum,beyim yok hala daha :))
Amin kuzumAllah kavuştursun :))
Çocukları cikartabilirsem evet hepsi aşağı da tüm mahalle aşağıda :))Heh tamam gene erkenden uyursun kesin :))
Benimde canım sıkılıyor GS nin şampiyonluk kutlaması var bugün arkadaşlar gitti ben gidemedimÇocukları cikartabilirsem evet hepsi aşağı da tüm mahalle aşağıda :))
benim maç la alakam yokBenimde canım sıkılıyor GS nin şampiyonluk kutlaması var bugün arkadaşlar gitti ben gidemedim
Havai fişekler patlıyor şuan uzaktan bakıyorum işte
Çıktınız mi evebenim maç la alakam yokanlamıyorum o işlerden :))
Evet çıkarttımÇıktınız mi eve
Hayırlısı olsun inşallah canım öyle deme belli olmaz :))Şuan büyük oğlan duşta @kukrim27 sabah 7 de sınav için yola çıkacağız ortanci ikinci elemeye girecek bilsem de pek umidim yok ama bakalım
Ben genel yetenek den umitliydim o olmadı bunu da aslında eşim istemiyor resim diyeHayırlısı olsun inşallah canım öyle deme belli olmaz :))
Doğru dusunmussun canım aynen hayırlısı olsun inşallah :)Ben genel yetenek den umitliydim o olmadı bunu da aslında eşim istemiyor resim diye
Dedim basit düşünme bir mimar bir mühendis de çizim yapıyor oylelikle gidelim dedik ya nasip bakalım nasıl olacak :)
Canım çocuklar için mecburen gezdik:)Ohh ne güzel:) Oruçluyken o kadar gezemem ben herhalde, bayılırım
1. Sınıf ilk bilsem deneyimi :))Doğru dusunmussun canım aynen hayırlısı olsun inşallah :)
Kaça gidiyordu senin oğlan?
Bak ben sözümü tuttum hatta kahve yapmayi planlıyorumKimseler uğramaz oldu buraya
Evet kuzuuBak ben sözümü tuttum hatta kahve yapmayi planlıyorum
1.sınıftaki oğlun mu girdi:)1. Sınıf ilk bilsem deneyimi :))
Ee benimki üçüncü sınıf hiç girmedi bu sınava1. Sınıf ilk bilsem deneyimi :))
Evet abla yarın ikinci eleme olacak yani bu sınavı geçerse kursa hak kazanacak1.sınıftaki oğlun mu girdi:)