Evet canım bu yıl 3ler çok zordu ve tüm konuları değiştirmişlerdi.Genel yetenek de n de girmişti ama iki soru ile kaçtı o öğretmeni genel yetenek için istemişti onu ama resim kazandı bakalım nasıl olacak
Birinci sınıfta kazanmak daha kolaymış herkes öyle diyor gittikçe zor oluyormuş sınav
Aynen canım peki çalışma yapıyor musunuz?Oda ayrı bir sans
Amin canım inşaallah :)Özel haklar tanınacakmış o sebeple istiyorum:)Haklarında hayırlısı olsun ama bu kurs eğitim hayatını bayağı etkiler kazanması ile inşallah herşey güzel olur tüm çocuklar için :))
Ben bugün biraz baktım her yıl farklı teknikle eliyorkarmis çocukları hatta SS aldım :)) dur atayimEvet canım bu yıl 3ler çok zordu ve tüm konuları değiştirmişlerdi.
Ay inşallah canım geçmiş olsun çokNasip canım bu sıra yine hasta kulak iltihabı olmuş.Benim oğlum çok farklı hasta olmadan 1 ay önce sinyal veriyor dikkati dağılıyor.Umarım o güne kadar iyileşir.
Bu yıl değişti canım hatta 2.sınavda bu yıl değişti.Sizin farklı bizim farklı olacak.Ben bugün biraz baktım her yıl farklı teknikle eliyorkarmis çocukları hatta SS aldım :)) dur atayim
Ben mentalup dan cakistirdim biraz ama oyun olarak oynadı oAynen canım peki çalışma yapıyor musunuz?
Bizim müdür böyle şeyleri atlamaz ama ilçede yok herhalde yoksa kesin bizde de olurduİşte ben de aynı okulda ikisinde bu. Sene öğrendim ve bu sene ucretsizdi önceki senelerde 50 lira sınav ücreti varmış o yüzden bu sene talep çok olmuş dedi öğretmenler
Maşaallah canım darısı başımıza:)Ay inşallah canım geçmiş olsun çok.Benimkinin sınavlar bitti en sonunculardan 100 almış hep
Ben hiç bilmiyorum abla bakalım yarın göreceğiz benim oğlan hep merakından kaybediyor ilk sınavda kim ne yapıyor diye bakarken hep sorulara bakmadan isaretkemisBu yıl değişti canım hatta 2.sınavda bu yıl değişti.Sizin farklı bizim farklı olacak.
Evet bölge bölge yapılıyor sanırım her yerde yok inşallah sizde de olur artık diğer çocuklara rast gelir senin deBizim müdür böyle şeyleri atlamaz ama ilçede yok herhalde yoksa kesin bizde de olurdu
Ben zaten yıllardır Dikkat güçlendirme setleri alıyorum.Kitap başka almadım.Başka bir program aldım.Tablet sınavı gibiydi ama konular orasından farklı çıktı çünkü sistem bu yıl değişti.Ben mentalup dan cakistirdim biraz ama oyun olarak oynadı oorada hep ortalama üzerindeydi ama ona tüm herkes giriyor ortalama düşük olabilir yani
Kitap vs alın dediler de almadım ben sonuçta kitapta süre yok
Ama telefonda süreli oluyor tabi zamanla yarışması daha iyi diye düşündüm
İşte her yerde bilinir ama bazı öğretmenler önemsiz buluyor.Bizim müdür böyle şeyleri atlamaz ama ilçede yok herhalde yoksa kesin bizde de olurdu
İyi akşamlar canım:)İyi akşamlar bayanlar
Belki dörtte yada kızlarda denk gelir :)Evet bölge bölge yapılıyor sanırım her yerde yok inşallah sizde de olur artık diğer çocuklara rast gelir senin de
Olsun daha 1.sınıf seneye yine girer:)Ben hiç bilmiyorum abla bakalım yarın göreceğiz benim oğlan hep merakından kaybediyor ilk sınavda kim ne yapıyor diye bakarken hep sorulara bakmadan isaretkemis
İyi canım sağol sen nasılsınNe haber napıyorsunuz