Gelir gelir kankacım az buralarda Takıl sonra işlerini yaparsınBende iyiyim çok şükürkalkıp iş yapmam lazım ama hiç enerji yok şuan da belki gelir ilham bekliyorum
Öyle bekliyorum bakalım inşallah gelecekGelir gelir kankacım az buralarda Takıl sonra işlerini yaparsın
Selam kuzum@Jenna16 kuzu
Çok şükür canımAleyküm selam ballı lokma tatlısı
Nasılsın canım
Bnmde halim yok pek uzandim öyle bakınıyorum canımÇok şükür canımBiraz fazla halsizim ,dinlenmeye niyetim var. Sen nasılsın kuzum ?♥❤
İyi denk geldik kuzumBnmde halim yok pek uzandim öyle bakınıyorum canım
Aynen kuzumİyi denk geldik kuzum
Nasılsın@Minikriko
İyi bende kızla evdeyiz öyle yuvarlaniyoruz yataktaİyiyim canisisen nasılsın
Oy oy aynı bende öyle hepimiz bir yerde yatioz ev işleri duruo dahaİyi bende kızla evdeyiz öyle yuvarlaniyoruz yatakta
..yarından itibaren sıcaklar artiyormus ://
Benim de duruyor fasulye ayikladim daha ocağa koymadım birazdan çocuklar gelir acmmim derOy oy aynı bende öyle hepimiz bir yerde yatioz ev işleri duruo daha
Bnde sahurdan sonra yattım yatış o yatış okulada göndermedim oğlanıBenim de duruyor fasulye ayikladim daha ocağa koymadım birazdan çocuklar gelir acmmim der
Kız uyumadı ve benim uykum var dün sahur sonrası uyuyamadım hala uyabigim
iyim bnde bebisi banyo ettirdim oda beni banyo etirdi resmenHoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
aleykum selam ❤. havalar cok isındı gercekten zorluyor insaniSelamlar ancak gelebildim dışardaydım elbisemi terziye vermiştim işimde vardı,hava çok sıcak bugün ter attım resmen .
aleykum selam ❤. havalar cok isındı gercekten zorluyor insani