Aynen canım bitsinler sonra gideceğiz:)Gün sayıyoruz:)He doğru sizin sınavlar vardi :)
Hayırlısı ile inşallah gidersiniz canım :)Aynen canım bitsinler sonra gideceğiz:)Gün sayıyoruz:)
Kuzum ,çok ağrım var ,yatıyorum genelde.sen nasılsın ?@Jenna16 nasılsın canım nerelerdesin
İnşaallah canım:)Siz ne yapıyorsunuz hazırlık var mı?Hayırlısı ile inşallah gidersiniz canım :)
Canım hala hasta mısınKuzum ,çok ağrım var ,yatıyorum genelde.sen nasılsın ?
Hay Allah ya ne ağrısı bu böyle geçmek bilmediKuzum ,çok ağrım var ,yatıyorum genelde.sen nasılsın ?
Evet canımCanım hala hasta mısın
Git canım Allah korusun başka bir şey olmasınEvet canımÇarşamba dahiliyeye gideceğim bakalım Halim hiç yok,sanki tüm karnımı bicakliyorlar
Biz gidicez canım KV ler yazlikta ya yazlık hemde kp min memleketi orası o yüzden bayramlar yaza denk geldiğinden beri gidiyoruz her sene ordalar :)İnşaallah canım:)Siz ne yapıyorsunuz hazırlık var mı?
Allah iyilik versin canım.Hiç bilmiyorum ama bitirdi beniHay Allah ya ne ağrısı bu böyle geçmek bilmedi
Ben iyiyim çok şükür canım .
İyi ne güzel canım memnun oluyorsan sıkıntı yok:)Biz gidicez canım KV ler yazlikta ya yazlık hemde kp min memleketi orası o yüzden bayramlar yaza denk geldiğinden beri gidiyoruz her sene ordalar :)
Amin kuzum cümlemize inşallahAllah iyilik versin canım.Hiç bilmiyorum ama bitirdi beni
Ağrıdan bayılacak duruma geliyorum aradaGit canım Allah korusun başka bir şey olmasın
Rabbim şifa versin.Ağrıdan bayılacak duruma geliyorum arada
Ne yapalım mecbur :)bana zor gelse de çocuklar seviyor onlar için biraz da ses etmiyorum :))İyi ne güzel canım memnun oluyorsan sıkıntı yok:)
Evet evet Çarşamba. İyi bir doktor muş,bakalım ne diyecek. Sağol canım aminAmin kuzum cümlemize inşallahÇarşamba gidicektin dimi bir daha bir git bakalım ya iyice bir arastirsinlar
Her şey onlar için:)Ne yapalım mecbur :)bana zor gelse de çocuklar seviyor onlar için biraz da ses etmiyorum :))
Öyle valla :)Her şey onlar için:)
Oruç tutmuyorsun değil mi:)Amin,Allah razı olsun ❤♥