Ne yapalım kuzu çok şükür iyiyiz özledik vallaÇok şükür siz napiyosunuz bensiz nasıl geçiyo
Şükür kavuşturanada teli bulduranada ozamanBende özledim ya giremiyorum zaten bide teli kaybedince yolu zor buldum ☺☺
Sende var demek biraz savruklukYa bide geçen sene de tam bu aralar gene Ramazanın sonu diğer gorumcemee iftara gitmiştik orda da anahtari kaybetmistim olay olmuştu gene halbuki benim suçum yok bahçede yapmıştık iftarı çocuklar eve götürmüş
Az kaldı bayramda hiç gelemem oy yaylalar sonra burdayimNe yapalım kuzu çok şükür iyiyiz özledik valladaha sık gel
Çok şükür canımŞükür kavuşturanada teli bulduranada ozaman
Ne dedin sen baaaSende var demek biraz savrukluk
buralardami gezincen:)Kolay gelsin canımiyiyim bende çok şükür sahura kadar durayim dedim bakalım:))
Ooh mis gibi yaylaya mi cikicanizAz kaldı bayramda hiç gelemem oy yaylalar sonra burdayim
Heh başladıkNe dedin sen baaa
Bakiniom öyle canımburalardami gezincen:)
zaten buralar artik hep senin gececi sen oldun artik buralari korumak hep senin işin ona goreBakiniom öyle canım
Hiç sorma. En geç ben yatıyorum bu arazaten buralar artik hep senin gececi sen oldun artik buralari korumak hep senin işin ona gore
aynen @Canfeb görevi sana devretmisHiç sorma. En geç ben yatıyorum bu ara
Evet canım kismetse çıkalım bi temiZ hava alalım dönelim egzoz kokusuna ☺Ooh mis gibi yaylaya mi cikicaniz
Ben sana devretmistim ortaaamaynen @Canfeb görevi sana devretmis
bende cok ihmal etim sen olmayinca tadi cikmıyoooBen sana devretmistim ortaaam
Efsane geri dönmüşNe dedin sen baaa