Çagırırsında gelmezmiyim balll nörüyonuzzz@Blue_Perii burda misin
Hosgeldin canımÇagırırsında gelmezmiyim balll nörüyonuzzz
cnm@balbocuuu
Nasılsın kuzum
Yok yaff bugün yiyemedim yarına alırım amaHosgeldin canımne yapalım takiliom sahuru bekliyim uyumayayim diyorum
Sen ne yaptın yedin mi çiğ köfte
iyim canim minnagi uyutmaya calisyorum oynuyo halaNasılsın kuzum
İyi o zaman yalnız değilimYok yaff bugün yiyemedim yarına alırım ama:). Bende şarrjımın yettiği kadar burdayım kuzu
Kolay gelsin canımiyim canim minnagi uyutmaya calisyorum oynuyo halasen nsilsin:)
Sorma canım dün gorumcemee gittik iftara dönüşte KP in arabayla geldim telefon onun arabada kaldi sandim sabah almaya gittim onun da işe arabayla gidesi gelmiş akşam üstü bidaha gittim almaya onda değilmiş sevgili eşimin arabasindaymis bütün gün telefonu aradım@Canfeb nerelerdesin sen
Çaça çaaaktımİyi o zaman yalnız değilim
Hay Allah ya iyi kosturmusunSorma canım dün gorumcemee gittik iftara dönüşte KP in arabayla geldim telefon onun arabada kaldi sandim sabah almaya gittim onun da işe arabayla gidesi gelmiş akşam üstü bidaha gittim almaya onda değilmiş sevgili eşimin arabasindaymis bütün gün telefonu aradımgecede söylemiştim bak arabaya diye yok diye inat etti
Okurken ben kaybetmşşim gibi sinir oldum kuzu bulamayınca stres olur insan . buarada özledim seni çakma Cüneyt arkınımSorma canım dün gorumcemee gittik iftara dönüşte KP in arabayla geldim telefon onun arabada kaldi sandim sabah almaya gittim onun da işe arabayla gidesi gelmiş akşam üstü bidaha gittim almaya onda değilmiş sevgili eşimin arabasindaymis bütün gün telefonu aradımgecede söylemiştim bak arabaya diye yok diye inat etti
Sorma ya bi ara dedim heralde düştü biri aldı gitti şifre de yok ohhHay Allah ya iyi kosturmusun
Bende özledim ya giremiyorum zaten bide teli kaybedince yolu zor buldum ☺☺Okurken ben kaybetmşşim gibi sinir oldum kuzu bulamayınca stres olur insan . buarada özledim seni çakma Cüneyt arkınım
İyi bari mutlu sonla bitmişSorma ya bi ara dedim heralde düştü biri aldı gitti şifre de yok ohh
Çok şükür siz napiyosunuz bensiz nasıl geçiyoİyi bari mutlu sonla bitmiş