Mayası nohut demi bununBen içine ne bulursam koyuyorum:)
Palıcan-kırmızı biber-domates-irmik-mercimek-fasulye-nohut-buğday-yoğurt ve un koyuyorum.Hamur yapıyorum.Serip kurutuyorum sonra ovalıyorum:)Tabi baklagiller pişiriliyor.
Kayınvalidemden öğrendim yıllardır yaparım:)Evet nohut:)Tabi bu hamuru ekşitiyorum:)Sık sık yoğuruyorum:)Mayası nohut demi bunun
Kolay gibi duruyor ama zor tutturmak :)Kayınvalidemden öğrendim yıllardır yaparım:)Evet nohut:)Tabi bu hamuru ekşitiyorum:)Sık sık yoğuruyorum:)
Evet sıcak yerlerde ortalama 4 gün bekliyor mayalanıyor sonra 1 2 gün güneşte bekliyor küçük küçük hamurdan döküp iyi havalanacak biyereKayınvalidemden öğrendim yıllardır yaparım:)Evet nohut:)Tabi bu hamuru ekşitiyorum:)Sık sık yoğuruyorum:)
Youtube da var videoları en kafama yatanı atayım burayaKolay gibi duruyor ama zor tutturmak :)
Kolay gibi duruyor ama zor tutturmak :)
Bak bakalim ben cesaret edemedim hiç :)) KV yapıyor hazır yiyorum :))Youtube da var videoları en kafama yatanı atayım buraya
Deneyecğiim inşaAllah biraz daha ısınsında havalarBak bakalim ben cesaret edemedim hiç :)) KV yapıyor hazır yiyorum :))
Aynı bu evet kv de böyle yapıyor birde hamur gibi yapıyor bizim komşular çok değişik bir tarhana yaş kalıyor onu gördün mü hiçBak canım bu abla güzel yaptı
Evet canım bekle biraz daha .güzel kurur daha iyi olur .Deneyecğiim inşaAllah biraz daha ısınsında havalar
Buzluğamı koyuyorlar Refikada öyle yapıyor o biraz daha ekşi oluyormuşAynı bu evet kv de böyle yapıyor birde hamur gibi yapıyor bizim komşular çok değişik bir tarhana yaş kalıyor onu gördün mü hiç
kukriskooomCanım nasılsin. Misafirliğe gitmiştim yeni geldim
Canimm nasılsınkukriskooom
Evet dolapta kalıyor ben ilk defa gördüm bu sene öyle tarhanaBuzluğamı koyuyorlar Refikada öyle yapıyor o biraz daha ekşi oluyormuş
idare eder cnm minnak erken uyudu bnde ecrini düsünyodum bide uzak olsun benim kızıma bnziyo sacli hali etkisinde kaldim baya ona üzüluyorumCanimm nasılsın
Anacumda yapıyo sagolsunAynı bu evet kv de böyle yapıyor birde hamur gibi yapıyor bizim komşular çok değişik bir tarhana yaş kalıyor onu gördün mü hiç
Ne güzel ellerine sağlıkAnacumda yapıyo sagolsun
Hiç sorma canım Allah sonlarını getirsin bu pisliklerin inşallah.idare eder cnm minnak erken uyudu bnde ecrini düsünyodum bide uzak olsun benim kızıma bnziyo sacli hali etkisinde kaldim baya ona üzüluyorum
Güzel oluyor kızıma sürekli çıkarıp yaparımNe güzel ellerine sağlıkben hiç öyle yaş görmedim değişik geldi :))
insallah ama hic gelecek gbi deil dahada cogaliyolarHiç sorma canım Allah sonlarını getirsin bu pisliklerin inşallah.