Bu sene isterim komsumdan tadımlık bakayımGüzel oluyor kızıma sürekli çıkarıp yaparımdene yada satan yerler varsa al canım
Oy oy. Bilmiyorum caydırıcı korkutucu cezalar gerekiyor ki cesaret edemesinler ne çocuğa ne kadına .insallah ama hic gelecek gbi deil dahada cogaliyolar
Ohh negüzel can komşu :))Bu sene isterim komsumdan tadımlık bakayım
Öyledir sağolsun kapı komşum iyi anlasioz yasitiz bir onunla :))Ohh negüzel can komşu :))
aynen iste ona gore meydanda vericeksin bi ceza herkez gorecek kolunumu kesiyon baska biyerinimi... bidaba bakalim cocuga kadina tecavuz edebiliyolarmiOy oy. Bilmiyorum caydırıcı korkutucu cezalar gerekiyor ki cesaret edemesinler ne çocuğa ne kadına .
Aynen canımaynen iste ona gore meydanda vericeksin bi ceza herkez gorecek kolunumu kesiyon baska biyerinimi... bidaba bakalim cocuga kadina tecavuz edebiliyolarmi
Yok kurusu bir başkaEvet dolapta kalıyor ben ilk defa gördüm bu sene öyle tarhana
Evet biz ona aliskiniz :)Yok kurusu bir başka
neyse kuzum bn kacayim erken uyuyayim bugun hayirli gecelerAynen canım
Tamam canım hayırlı geceler Allah rahatlık versinneyse kuzum bn kacayim erken uyuyayim bugun hayirli geceler
Negüzel maşallah size benide alın Barım aranıza :))Öyledir sağolsun kapı komşum iyi anlasioz yasitiz bir onunla :))
Gel canımNegüzel maşallah size benide alın Barım aranıza :))
Sütastaydim bugün@Minikriko bugün görüşemedik
Sen katıldın miSütastaydim bugünnasılsın canım
Bizde uyarız cicimBen size göre küccüğüm amma her kafaya uyarım
İlk defa kazenin oy verdiği önde ona bakıyorumSen katıldın mi.iyiyim çok şükür canım bugün misafirliğe gittiydim iftara rahattim