AminAllah güç,kuvvet versin .
Şüphesiz kuzumHer daim dostlugumuz
1.sınıfta genelde çok hasta oluyorlar sonra biraz bünye alışıyor.Oğlum değil ben bu yıl sürekli hasta oldum.Biraz soğukta gezsem 1 hafta hasta oldum.O sebeple hiç yürüyemedim.Hastalık bitmedi zaten hâlâ, yine hastalar abla kardeş
İnşaallah bakalım:)İnşallah yakında olurlar canım :)
Geçen gün liseden konu açıldı arkadaşlar diyor ki ben pinpirikliyim ya sen lisede de goturursun kapıya beklersin böyle arkasından diyorlarBizimde bu yıla kadar yakındı artık kızlar lisede ne olur bilmiyoruz:)
Amin minnoşumAllah kolaylık versin.
Zaten ben araba ile götüreceğim büyük ihtimalGeçen gün liseden konu açıldı arkadaşlar diyor ki ben pinpirikliyim ya sen lisede de goturursun kapıya beklersin böyle arkasından diyorlar
Bunu düşünmüyor değildim
E tanıyorlar demek ki seni :))Geçen gün liseden konu açıldı arkadaşlar diyor ki ben pinpirikliyim ya sen lisede de goturursun kapıya beklersin böyle arkasından diyorlar
Bunu düşünmüyor değildim
Bağışıklığın düşmüş mutlu ol canım en iyi ilaç1.sınıfta genelde çok hasta oluyorlar sonra biraz bünye alışıyor.Oğlum değil ben bu yıl sürekli hasta oldum.Biraz soğukta gezsem 1 hafta hasta oldum.O sebeple hiç yürüyemedim.
Amin minnoşum
Oda kolay olmuyor:)Bağışıklığın düşmüş mutlu ol canım en iyi ilaç
Keşke elden gelseOda kolay olmuyor:)
Kocası evdedir:)@Minikriko
Aynen canım:)Keşke elden gelse
Bende aynısını düşünuyorumZaten ben araba ile götüreceğim büyük ihtimalKapıda bırakır dönerim:)
Evet farkettim resimlerden belli oluyorBenim kızlarda benzer alıyor.Çoğunluk benzer renkleri farklı
Yok o kadar değilBende aynısını düşünuyorumbirde saatler oluyor ya takip ediyorsun ondan alırım.diyorum
Aynen canımE tanıyorlar demek ki seni :))