Kızlar isyan etmese bari :))Bende aynısını düşünuyorumbirde saatler oluyor ya takip ediyorsun ondan alırım.diyorum
Evden çıkmadan anlaşıyoruz farklı alın değişik giyersiniz .Giyince benzer şeyleri beğeniyorlar.Evet farkettim resimlerden belli oluyor
Bu zamanda mecbur zaten,korumaci olmak şartAynen canım
Şimdi size birşey soyliycem beni sevmekten vazgecersiniz diye korkuyorumKızlar isyan etmese bari :))
Kız erkek farketmez ben hepsine öyle yaparımKızlar isyan etmese bari :))
Söyle bakalım belki biizimde aynı şeyler vardırŞimdi size birşey soyliycem beni sevmekten vazgecersiniz diye korkuyorum
Öyle bir şey mümkün mü ?Şimdi size birşey soyliycem beni sevmekten vazgecersiniz diye korkuyorum
Zevkleri aynı demek ki:)Evden çıkmadan anlaşıyoruz farklı alın değişik giyersiniz .Giyince benzer şeyleri beğeniyorlar.
Aynen devir kötüBu zamanda mecbur zaten,korumaci olmak şart
İkiz olunca öyle demek ki:)Zevkleri aynı demek ki:)
İsyandan uzak kalın İnşallahKız erkek farketmez ben hepsine öyle yaparım
Kimseye emanette edemez insan,Allah korusunAynen devir kötü
Sabah annem ben servise binene kadar bekliyordu ben iki üç sokak sonra arkadaşın kapısında inip onunla yürüyerek gidiyordum .Söyle bakalım belki biizimde aynı şeyler vardır
Oyle olmasa acayip olurmuş :))İkiz olunca öyle demek ki:)
Amin inşaallahİsyandan uzak kalın İnşallah
Zeki servisçiymiş ama kuzumSabah annem ben servise binene kadar bekliyordu ben iki üç sokak sonra arkadaşın kapısında inip onunla yürüyerek gidiyordum .
Sonra servisçi yasak.koydu inmeye ikinci dönem :))
Vallahi senden korkulurSabah annem ben servise binene kadar bekliyordu ben iki üç sokak sonra arkadaşın kapısında inip onunla yürüyerek gidiyordum .
Sonra servisçi yasak.koydu inmeye ikinci dönem :))
Aman aman maşallahAmin inşaallahOğlum kendisi istiyor.8.sınıfa kadar gidecekmişim