Gider canım daha 15 -17 gün var:)Bildirim gitmeyecek mi bir daha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gider canım daha 15 -17 gün var:)Bildirim gitmeyecek mi bir daha![]()
Git cnm şaka yapıyorum benGideceğim canım 10 aydır gitmedim bu benim hakkım:)
Sen gidişimi boşver dönüşümü düşün oraya odaklanGit cnm şaka yapıyorum ben![]()
Hakkindir canım git güzel bir tatil yap inşallah iyi gör iyi bırak sevdikleriniGideceğim canım 10 aydır gitmedim bu benim hakkım:)
İnşaallah canım benim sağolHakkindir canım git güzel bir tatil yap inşallah iyi gör iyi bırak sevdiklerini![]()
Dönüşüm muhteşem olacak diyorsunSen gidişimi boşver dönüşümü düşün oraya odaklan![]()
Aynen öyleDönüşüm muhteşem olacak diyorsun![]()
Aynen öyle![]()
İyiyim canım sağol sen nasılsınNevom naber ? Özlemişsindir beni:) sisteme ayak uyduramadım girmiyorum foruma girince de estetik sayfalarına bakınca moralim bozuluyor:) nasıl gidiyor yarışmalar bitti mi?
İyiyim canım sağol sen nasılsınÖzledim tabi❤
Aslında sık takılınca alışmak daha kolay:)
Biz eski sistemi unuttuk bile:)
İyi gidiyor canım
Ramazan sofraları oylaması var oda biraz uzun sürecek:)
Aynen canım sık sık gel yoksa bir süre sonra tamamen bırakırsınİyiiym canım bende şükür, seviyorum senibak o olabilir ben çözemeyince bıraktım açmadım forumu bugün telden açınca sayısız hoşgeldiniz mesajı geldi:) zaman geçirmek lazım çözmek için ben eskide kaldım :) seçimden sonrada tatiller yazın da giremiyorum özledim buradaki şamatayı :)
Aynen canım sık sık gel yoksa bir süre sonra tamamen bırakırsınBiz sen olmadan ne yaparız
Bende seni seviyorum![]()
Oooohhh sefan olsun canım benimCansın sen yayüreğini sevdiğim
seçimden sonra Assosdayım gidene kadar takılırım matematiği çözerim inaşallah zeki kadınım aslında ama sistem zorladı :) çok öpüyorum seni kolay gelsin
benim neden haberim yokAslının dediği gibi başka işler peşindeyim iş değilde eğlence gibi aslında ama söylemem![]()
Ortalığı karıştırmayın![]()
A slm nasılsınSelaaaamm :)
iyiyim canım sen nasılsın bi gelip bakayım dedmA slm nasılsın![]()