Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyiyim canım sağol sen nasılsınÖzledim tabi❤
Aslında sık takılınca alışmak daha kolay:)
Biz eski sistemi unuttuk bile:)
İyi gidiyor canım
Ramazan sofraları oylaması var oda biraz uzun sürecek:)
İyiyim canım sağol sen nasılsınÖzledim tabi❤
Aslında sık takılınca alışmak daha kolay:)
Biz eski sistemi unuttuk bile:)
İyi gidiyor canım
Ramazan sofraları oylaması var oda biraz uzun sürecek:)
İyiiym canım bende şükür, seviyorum seni bak o olabilir ben çözemeyince bıraktım açmadım forumu bugün telden açınca sayısız hoşgeldiniz mesajı geldi:) zaman geçirmek lazım çözmek için ben eskide kaldım :) seçimden sonrada tatiller yazın da giremiyorum özledim buradaki şamatayı :)
İyiiym canım bende şükür, seviyorum seni bak o olabilir ben çözemeyince bıraktım açmadım forumu bugün telden açınca sayısız hoşgeldiniz mesajı geldi:) zaman geçirmek lazım çözmek için ben eskide kaldım :) seçimden sonrada tatiller yazın da giremiyorum özledim buradaki şamatayı :)
Cansın sen ya yüreğini sevdiğim seçimden sonra Assosdayım gidene kadar takılırım matematiği çözerim inaşallah zeki kadınım aslında ama sistem zorladı :) çok öpüyorum seni kolay gelsin
Cansın sen ya yüreğini sevdiğim seçimden sonra Assosdayım gidene kadar takılırım matematiği çözerim inaşallah zeki kadınım aslında ama sistem zorladı :) çok öpüyorum seni kolay gelsin