Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İyi bari abla bi dinlen hoşgeldin hafif bir baş ağrısı var ama yinede yapıştım kkya geziniyom biyandanda kız geldi uyuyacam diye onu sallıyom sen nasılsın ablam
Geçmiş olsun canım kolay gelsin:)
Ahh nerde iş biter mi mutfağı toplayacağım,ütü yapmam lazım:)

Geçmiş olsun canım kolay gelsin:)
Ahh nerde iş biter mi mutfağı toplayacağım,ütü yapmam lazım:)
Sağol abla.doğru diyon valla hele bu sıcaktada o ütü hiç çekilmiyo ,geceleri bile sıcak bendede yığıldı ütü. Kolay gelsin valla :)

Sağol abla.doğru diyon valla hele bu sıcaktada o ütü hiç çekilmiyo ,geceleri bile sıcak bendede yığıldı ütü. Kolay gelsin valla :)
Benim çok değil canım Cumartesi memlekete gideceğim eşimin bir iki kıyafeti kaldı.Biz gelene kadar idare etsin:)
Bizim burası serin canım bugün yağmur yağdı:)

Benim çok değil canım Cumartesi memlekete gideceğim eşimin bir iki kıyafeti kaldı.Biz gelene kadar idare etsin:)
Bizim burası serin canım bugün yağmur yağdı:)
İyi ozaman abla sıkıntı olmaz burasıda hafif kapalı gibiydi ama gece ev epey sıcak oluyo Pink kaçırdı seni hain Pink gel biraya :))

İyi ozaman abla sıkıntı olmaz burasıda hafif kapalı gibiydi ama gece ev epey sıcak oluyo Pink kaçırdı seni hain Pink gel biraya :))
Bizim burası akşamları daha serin kapıları,pencereleri kapatıyoruz yoksa üşüyoruz:)
Aynen ama konuşmamız gerekiyordu:)

Şimdi geldim bende canım :))
Ortanca kız mide bulantısı ateş akşam üstü dr goturdum serum taktılar anca anca açıldı çocuk kendine geldicok şükür :))
Sen ne yaptın hallerin mi işlerini :))
Çok geçmiş olsun canım:)
Yani hallettim diyelim:)Kalkıp devam etmem lazım size bakayım dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…