Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.446 105.706 798 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.501 Zipzip- .!.: Aynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :))))) Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorum birincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :)))
Zipzip- .!.: Aynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :))))) Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorum birincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :)))
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.908 213.807 1.423 60 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.502 Blue_Perii .!.: Yanımda biri olsa bende çok dolaşırım abla bi kızım var arabasına koyup geliyorum hemen :) Genişletmek için tıkla... Pazarın keyfi öyle çıkıyor dolaşacaksın her tezgahı dalan edeceksin birkere:))
Blue_Perii .!.: Yanımda biri olsa bende çok dolaşırım abla bi kızım var arabasına koyup geliyorum hemen :) Genişletmek için tıkla... Pazarın keyfi öyle çıkıyor dolaşacaksın her tezgahı dalan edeceksin birkere:))
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.503 Blue_Perii .!.: Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorum birincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :))) Genişletmek için tıkla... Tamam canım aksam 8 gibi belli oluyor söylerim tabiki:) Tesekkur ederiz canım ❤
Blue_Perii .!.: Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorum birincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :))) Genişletmek için tıkla... Tamam canım aksam 8 gibi belli oluyor söylerim tabiki:) Tesekkur ederiz canım ❤
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.446 105.706 798 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.504 HanimKelesimiGetir .!.: Pazarın keyfi öyle çıkıyor dolaşacaksın her tezgahı dalan edeceksin birkere:)) Genişletmek için tıkla... Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvede amaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadar
HanimKelesimiGetir .!.: Pazarın keyfi öyle çıkıyor dolaşacaksın her tezgahı dalan edeceksin birkere:)) Genişletmek için tıkla... Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvede amaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadar
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.446 105.706 798 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.505 Zipzip- .!.: Tamam canım aksam 8 gibi belli oluyor söylerim tabiki:) Tesekkur ederiz canım ❤ Genişletmek için tıkla... Tamam kuzucummm
Zipzip- .!.: Tamam canım aksam 8 gibi belli oluyor söylerim tabiki:) Tesekkur ederiz canım ❤ Genişletmek için tıkla... Tamam kuzucummm
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.908 213.807 1.423 60 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.506 Blue_Perii .!.: Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvede amaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadar Genişletmek için tıkla... Burdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum
Blue_Perii .!.: Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvede amaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadar Genişletmek için tıkla... Burdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.149 155.263 598 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.507 HanimKelesimiGetir .!.: Burdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum Genişletmek için tıkla... Hahaha alemsin abla ya evet banada hiç sectirmiyorlar bende marketten alıyorum genelde
HanimKelesimiGetir .!.: Burdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum Genişletmek için tıkla... Hahaha alemsin abla ya evet banada hiç sectirmiyorlar bende marketten alıyorum genelde
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.446 105.706 798 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.508 HanimKelesimiGetir .!.: Burdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum Genişletmek için tıkla... Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo ver
HanimKelesimiGetir .!.: Burdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum Genişletmek için tıkla... Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo ver
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.908 213.807 1.423 60 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.509 kukrim27 .!.: Hahaha alemsin abla ya evet banada hiç sectirmiyorlar bende marketten alıyorum genelde Genişletmek için tıkla... Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor. Blue_Perii .!.: Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo ver Genişletmek için tıkla... Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan
kukrim27 .!.: Hahaha alemsin abla ya evet banada hiç sectirmiyorlar bende marketten alıyorum genelde Genişletmek için tıkla... Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor. Blue_Perii .!.: Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo ver Genişletmek için tıkla... Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.908 213.807 1.423 60 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.510 Ben kaçtım yemeği halledeyimgelirim yine..
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.446 105.706 798 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.511 HanimKelesimiGetir .!.: Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor. Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan Genişletmek için tıkla... süpersin ablayaa tamam bu tiyonu hayata gecircem .. Kolay gelsin abla
HanimKelesimiGetir .!.: Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor. Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan Genişletmek için tıkla... süpersin ablayaa tamam bu tiyonu hayata gecircem .. Kolay gelsin abla
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.149 155.263 598 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.512 HanimKelesimiGetir .!.: Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor. Evet genelde ciler yapıyor Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan Genişletmek için tıkla...
HanimKelesimiGetir .!.: Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor. Evet genelde ciler yapıyor Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan Genişletmek için tıkla...
pinkpantera Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 1.550 4.136 83 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.513 Zipzip- .!.: Günaydın canım iyiyim sen nasılsın Düşünüyorum simdilik emin değilim :)) Genişletmek için tıkla... sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarif
Zipzip- .!.: Günaydın canım iyiyim sen nasılsın Düşünüyorum simdilik emin değilim :)) Genişletmek için tıkla... sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarif
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.514 Prenstuq .!.: sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarif Genişletmek için tıkla... Yok canım ben evli bile değilim:)) Yemekleri annem yaptıgı için cok fazla yemek bilmiyorum hatta hiç bilmiyorum diyebilirim burayla birlikte ilk defa tatlı yaptım makarna yaptım :)))
Prenstuq .!.: sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarif Genişletmek için tıkla... Yok canım ben evli bile değilim:)) Yemekleri annem yaptıgı için cok fazla yemek bilmiyorum hatta hiç bilmiyorum diyebilirim burayla birlikte ilk defa tatlı yaptım makarna yaptım :)))
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.908 213.807 1.423 60 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.515 Blue_Perii .!.: süpersin ablayaa tamam bu tiyonu hayata gecircem .. Kolay gelsin abla Genişletmek için tıkla... Yoksa tezgaha atılım yapamazsın yara yara girecen içeriye
Blue_Perii .!.: süpersin ablayaa tamam bu tiyonu hayata gecircem .. Kolay gelsin abla Genişletmek için tıkla... Yoksa tezgaha atılım yapamazsın yara yara girecen içeriye
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.446 105.706 798 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.516 HanimKelesimiGetir .!.: Yoksa tezgaha atılım yapamazsın yara yara girecen içeriye Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı hocam
HanimKelesimiGetir .!.: Yoksa tezgaha atılım yapamazsın yara yara girecen içeriye Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı hocam
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.908 213.807 1.423 60 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.517 Blue_Perii .!.: Anlaşıldı hocam Genişletmek için tıkla... Tamamdır öğrencim
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.149 155.263 598 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.518 Hala usta bekliyorum
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.908 213.807 1.423 60 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.519 kukrim27 .!.: Hala usta bekliyorum Genişletmek için tıkla... Kızdım valla ustaya saat veriyorlar gelmiyorlar.
kukrim27 .!.: Hala usta bekliyorum Genişletmek için tıkla... Kızdım valla ustaya saat veriyorlar gelmiyorlar.
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.446 105.706 798 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.520 HanimKelesimiGetir .!.: Tamamdır öğrencim Genişletmek için tıkla... , hava kapalı yaa sanki yağacak gibi gitmekle gitmemek arasında sıkıştım yağmura tutulurmuyuz diye
HanimKelesimiGetir .!.: Tamamdır öğrencim Genişletmek için tıkla... , hava kapalı yaa sanki yağacak gibi gitmekle gitmemek arasında sıkıştım yağmura tutulurmuyuz diye