- Emoji Skoru
- 3.443
- Puanlar
- 133
Hoşbuldum, çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz.
Pazartesi tüm detaylar belli olacak konuyu takipte kalırsanız daha iyi öğrenirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum, çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz.
Pazartesi tüm detaylar belli olacak konuyu takipte kalırsanız daha iyi öğrenirsiniz.
Öyle gibi yahem analik hem babalikmi![]()
İyi çok şükürRabbim nazarlardan korusun
Hep nazardan oldu
![]()
Ya işte bende öyleyim zora gelemiyorumGözünü seveyim giy mis gibi rahat rahat :) sıkı ,boğazlı kazaklarda giyemem ben rahatima çok duskunum![]()
Devam edecek misinaman Canm Allahima sukur ayaga kalktim ya ama cok gozum korktu
hee ya sohret agir geldi
Genelde herşeyin rahatı ,sadesi düzü hoşuma gider :)Ya işte bende öyleyim zora gelemiyorum![]()
Yani çok star olmayı sevmiyorum:)Genelde herşeyin rahatı ,sadesi düzü hoşuma gider :)
Kendimiz stariz zatenYani çok star olmayı sevmiyorum:)
Aynen yaKendimiz stariz zatenkıyafetler sade olsun
![]()
Sağol canımhelal olsun ozman![]()
Aynen ya![]()
Haftasonu diye kimse yok
Herhalde ondan canımHaftasonu diye kimse yok![]()
Eşim arkadaşı vardı zati usta onu ayarladı ellerinde olan parke renklerinden seçtimEe napcan şimdi yeni usta bulabilecek misiniz![]()
Bende bende@minik meleklerim seni çok özledim![]()
Bende yaptırırsam açık düşünüyorum bu sefer :)Eşim arkadaşı vardı zati usta onu ayarladı ellerinde olan parke renklerinden seçtimyoksa saliya kalacaktı
Herkes açık renk al derken parkeci açık alma dedi arada kaldım![]()
Ben yokken herkes burada:)Herhalde ondan canım![]()
Bakalım nasıl olacak inşallah güzel olur unitmazsam foto atayım :))Bende yaptırırsam açık düşünüyorum bu sefer :)
Nasılsın canımBende bende![]()