- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Yaparım tabiki kankacım ❤Benim yerimede yap kankacim![]()
Calısıyor musun erkenden kalkmıssın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparım tabiki kankacım ❤Benim yerimede yap kankacim![]()
Aynen öyle kuzum,sizin takım ne alemde :)Yaparım canım zaten aksama kadar bir iş yapacak halim olmuyor :))))
Sağlıklı olunda canım vakit öyle yada böyle geciyor :)
Allah kabul etsin canısıNiyetliyim canım,
Cumartesi cok soguktu yada ben oructan dondum :))
Dün daha iyiydi bugün daha sıcak canım
Keşke gelebilsek gorusebilsekTrabzon Rize efsane git mutlaka canım samsunda öylebanada beklerim❤❤❤
Ramazan onlarıda vurdu bu hafta 6. Olduk cuma günüde bu hafta daha iyi olacak inşallah :)Aynen öyle kuzum,sizin takım ne alemde :)
Tesekkur ederim canım Allah hepimizin oruclarını kabul etsin inşallahAllah kabul etsin canısı![]()
Yok soğuk havalar bizde oğlumla 1 haftadır iyileşemedik çok şükür halimize
![]()
Teşekkür ederim canımKeşke gelebilsek gorusebilsek
Bizim atalar Trabzon'dan gelmiş çok istiyorum gitmeyi ama bakalım nasip artık
Eşim askerlik arkadaşı ile grupu var illaki görüşelim diyorlar
.
Bakalım büyük ihtimal biz gideceğiz ama daha kesin değil ben Trabzon u istiyorum samsun dan çok :))
Bu taraflara gelirsen beklerim bende![]()
Yaparım tabiki kankacım ❤
Calısıyor musun erkenden kalkmıssın
Muhakkak gel geçen lerde festival vardı mesir macunu festivaliTeşekkür ederim canımo taraflara hiç gelmedim
Ama bak senin gelme bahanen varmış seni buralarda görmek daha kolay olur benim için![]()
Kolay gelsin canım o zaman ❤❤❤He ya sorma yoksa bu saatte ne işim var beni bilenler 12 den önce görmezdi buralarda
şimdi sana devrediyorum
![]()
Muhakkak gel geçen lerde festival vardı mesir macunu festivalibizimde güzellikleri var şehrimizin
![]()
İyi yapiyosun kuzucum uyku düzenini bozma maşallahKolay gelsin canım o zaman ❤❤❤
Ramazandan önce 8 de burda oluyordum simdi az uyuyorum 10 da felan kalkıyorım aslında uykuyu seviyorum ama merak edip buralara bakıyorum :)))))
Tesekkur ederim canim ❤ ❤İyi yapiyosun kuzucum uyku düzenini bozma maşallah![]()
Hastaydım kuzum geçen pazar dağa kuzu göbeği mantarı aramaya gitmiştik yağmur indi mis gibi nisan yağmuru, üstüne birde çoban köpeği havlaması çok yakından gelinceTesekkur ederim canım Allah hepimizin oruclarını kabul etsin inşallah
Hastamıydın canım cook gecmis olsun ❤
Amin canım cook şükür iyileşmişsiniz,Hastaydım kuzum geçen pazar dağa kuzu göbeği mantarı aramaya gitmiştik yağmur indi mis gibi nisan yağmuru, üstüne birde çoban köpeği havlaması çok yakından gelincehemen arabaya indik ama tabi o halde başka dağada gidince üşüttüm. Hayızda eklenince sanki bir daha iyileşemicekmişimm gibi geliyordu
estağfirullah ben hep böyle en kötüsünü getiririm aklıma vesveseliyim
çok şükür şimdi iyiyiz Rabbim beterinden saklasın cümlemizi
O kalabalığa bir kadının girmesi mümkün değilçok isterdim kuzum
Gittin mi sen yanmissindir oralarda şimdialev almissindir işin var valla ulu orta yerlerde
![]()
Benim iftar sofrasi sanirim ay sonlarina kalacakAnnelere ne bakiyon sen
Bil bakalim naptim bugün oglene kadar yattım
sonra baktım sen gene iftar sofrasi yapmamissin çok ayıp![]()
Bos ver bekarlik sultanlikmis gercekten benim yerime de bekar takil
Gercekten herkes evli burda sanırım düşünüyorum da bizim takımdada bekar yok
Tesekkur ederim nevo nasil olayim kafa gidiii galibaBuradayım canım nasılsın![]()
Bizim buralar acaip sicak kanka 28-29 dereceOkuş gibi su içen tek benim galiba
amin canım sağol
Geçen yatak odası penceresini açtım gece birde salonu böyle püfür püfür uyumuşum gece sabah a doğru eşim uyanmış söyleyene söylene kapattı![]()
Gittiniz mi aksam canoEşim
iftardan sonra geliyor mecbur kuzum
Hiiii aman deyim amann fururum seniiiiO kalabalığa bir kadının girmesi mümkün değilgirebilir ama çıkabilir mi bilmem
Ben anca sergi ve fuarlara gidebiliyorim :))