- Emoji Skoru
- 438.852
- Puanlar
- 898
Basın sağolsın canım bilmiyordum bunuHatirliyorum ben de
Tvde izlemistim. ayni sene neredeyse ondan 1 ay once de ben oglumu kaybetmistim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basın sağolsın canım bilmiyordum bunuHatirliyorum ben de
Tvde izlemistim. ayni sene neredeyse ondan 1 ay once de ben oglumu kaybetmistim...
Daimi izleyici böyle olur işteYemin ediyorum annem gibi konuştun kız![]()
Başın sağolsun canımHatirliyorum ben de
Yok artikBugün 12 kişilik misafirim var ben daha yeni kalkıyorum tunayddiiiiiin![]()
İçli köfteNe yapsam mantinin yanına aklimdakiler tabiki icli koftehavuç tarotor kabak Mücver mercimek çorba sultan sarması
Ayyy Kıyamam sana kuzum benim çok üzüldümHatirliyorum ben de
Sus kız moralimi bozma uyumusum gece 3 te yattım ☺Yok artik![]()
Içli köftelerin hazır zaten hiç ugrasma yeniden yapmakla :))Ne yapsam mantinin yanına aklimdakiler tabiki icli koftehavuç tarotor kabak Mücver mercimek çorba sultan sarması
Günaydın kankacım ❤ ❤Günaydın herkese![]()
Nasılsın kankacimGünaydın kankacım ❤ ❤
Bilmiyordum canım basın sağolsunHatirliyorum ben de
İftardan sonra tartılsınlar bide :). Ay hadi inşallah 1. OlunRamazan onlarıda vurdu bu hafta 6. Olduk cuma günüde bu hafta daha iyi olacak inşallah :)
Ramazan nedeniyle tüm takımlar cok iyiydi bu hafta birde iftara yakın tartılınca 2-3 kilo verenler oldu :))
İftardan sonra tartılsınlar bide :). Ay hadi inşallah 1. OlunRamazan onlarıda vurdu bu hafta 6. Olduk cuma günüde bu hafta daha iyi olacak inşallah :)
Ramazan nedeniyle tüm takımlar cok iyiydi bu hafta birde iftara yakın tartılınca 2-3 kilo verenler oldu :))
Biraz daha uyumam gerektiğini biliyordum ☺Hay masAllah ama sen altından kalkarsin dunku mantidan sonra erken bile uyandin![]()
Hosgeldin caniimGünaydın herkese![]()
Kesinlikle öyle canım unutuluyor unutturuyorlarya daha neler neler var söyleyecek de içimde kalsın ülkemiz insanı çok çabuk unutuyor bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı gittiğimiz sürece
O yılan bir gün onada dokunur![]()
☺☺buzlukta var Allahtanİçli köfte ❤canfebAyrılmaz bir parcan oldu
Başın sağolsun tatlımHatirliyorum ben de