- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Yani öyle düşündüm yetmezmi ortaya haluj da koyucamIçli köftelerin hazır zaten hiç ugrasma yeniden yapmakla :))
Ana yemek olarak mı mantı vereceksin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani öyle düşündüm yetmezmi ortaya haluj da koyucamIçli köftelerin hazır zaten hiç ugrasma yeniden yapmakla :))
Iftar sonrası tartılsak sonuncu oluruzİftardan sonra tartılsınlar bide :). Ay hadi inşallah 1. Olun![]()
Basın sağolsın canım bilmiyordum bunu![]()
Başın sağolsun canım
Allah razi olsun kizlar tesekkur ederimAyyy Kıyamam sana kuzum benim çok üzüldüm![]()
Bari bi seyler yaptin mi aksam?:)Sus kız moralimi bozma uyumusum gece 3 te yattım ☺
Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:)Içli köftelerin hazır zaten hiç ugrasma yeniden yapmakla :))
Tesekkur ederim canimBilmiyordum canım basın sağolsun
Senin için de çok zor olmuştur bir çoğu eşimin arkadaşıydı
Eşimden duyduklarım kanımi döndürdü benim o zaman günlerce kendimize gelemedik
Her ambulans sesi ile ağlıyordum ...
Rabbim bir daha uasatmasin
Sana da sabir versin![]()
Ben olsam mantı yaptım diye kendime ödül verirdimBiraz daha uyumam gerektiğini biliyordum ☺
Olaydan bayağı bir sonra gittim şehitliğe hem ağladım hem dua ettimAllah razi olsun kizlar tesekkur ederim
Bari bi seyler yaptin mi aksam?:)
Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:)
Tesekkur ederim canim
Bazi olaylar insani icten etkiliyo gercekten
Mantı yaptım ya dün yetmezmi ☺yok kız köfteleri fazla yapıp buzluga atıyorumAllah razi olsun kizlar tesekkur ederim
Bari bi seyler yaptin mi aksam?:)
Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:)
Tesekkur ederim canim
Bazi olaylar insani icten etkiliyo gercekten
Yeter aslında canım da haluj varken mantı yerine baska ana yemek yapabilirdin gibi sanki ama baska yemege gerek yok bir sürü ikram varYani öyle düşündüm yetmezmi ortaya haluj da koyucam
Yok be marketteki hamur gibi dondurulmuş denedikBen olsam mantı yaptım diye kendime ödül verirdimki zaten bence markettekiler çok daha güzel tavsiye ederim valla bak denenmistir
![]()
Sgsgsgs ben ondanda tokatliyim bi kerem tokat benden sorulur ayrica canoya ben ogrettim tokati djsjsj
Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤Nasılsın kankacim![]()
Haluj u çok yapmadim canım bide severlermi bilmiyorum mantiyi seviyorlar ☺Yeter aslında canım da haluj varken mantı yerine baska ana yemek yapabilirdin gibi sanki ama baska yemege gerek yok bir sürü ikram var
BencedeDaimi izleyici böyle olur işte![]()
Tesekkur ederim canimBaşın sağolsun tatlım![]()
Ates dusdugu yeri yakar diye bosuna dememislerOlaydan bayağı bir sonra gittim şehitliğe hem ağladım hem dua ettim
Eşim her birinin başında yaşadığı anıları anlattıkça daha kötü oldum
Bugün ziyaretçi çoktur
5 dakikalık haber olur sadece![]()
Anladım canım o zaman mantı yeter hem seviyorlarmıs :))Haluj u çok yapmadim canım bide severlermi bilmiyorum mantiyi seviyorlar ☺
Kolay gelsin canımHadi bişey diyonuzmu ben tatlı yapmaya gidiyorum
Saol canımKolay gelsin canım![]()