- Emoji Skoru
- 324.550
- Puanlar
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok açar elinde iş vardır o şekilde meşgul :))hemen söyle önemli değilse ben ararım der :))Meşgul olursa acaba kadar ararım çünkü benden başka aradığı insan çok nadir olur 100 dakika konuşuyorsa 90 i benimledir ben 100 dakika konusiyorsam 5 dakikası onunladir![]()
Heee bende telefon meşgul anladım :))Yok açar elinde iş vardır o şekilde meşgul :))hemen söyle önemli değilse ben ararım der :))
Iyiyim bende görüşemedik canım sen cok gelmiyorsunŞükür sen nasılsın görüşemedik bayağıdır :)) eşim akşamlar evde gündüz okul yemek hazırlığı derken bur ara gelemedim :))
Günaydın![]()
Ramazan yorgunluğu da oluyor bu hafta sanırım okula ben gitmeyeceğim daha çok gelirim :))Iyiyim bende görüşemedik canım sen cok gelmiyorsun
Eşinin vardiya değişssin daha cok gelirsin inşallah
Ramazan yorgunlugu herkesde oluyor sanırım benimde hiç halim kalmıyorRamazan yorgunluğu da oluyor bu hafta sanırım okula ben gitmeyeceğim daha çok gelirim :))
Aynen öyle oluyorRamazan yorgunlugu herkesde oluyor sanırım benimde hiç halim kalmıyor
Maşallah hemşomKilo mu? O da ne![]()
![]()
![]()
şuradan lunyaya bi 67 kilo çizelim![]()
Çalışıyormuş evet :)@tontriko sen çalışıyor musun![]()
Diyoruz evetÖnce sen kapat diyormusun![]()
Geldim ama yine hüsranİyi bakalim![]()
Kız kardeşime gideceğim,ordan da iftara ,çok geç dönmezsek gelirim gece :)Maşallah ben sabitim diye seviniyorumKilo mu? O da ne![]()
![]()
![]()
şuradan lunyaya bi 67 kilo çizelim![]()

slm cnm
Nasılsın :))slm cnm![]()
iyim kizi parka goturdüm geldik uyudu bnde is yapiyorum sen nasilsinNasılsın :))