- Emoji Skoru
- 324.540
- Puanlar
- 698
Sağol canım bir tane de büyük varAynen aynen ,Allah yardımcısı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bir tane de büyük varAynen aynen ,Allah yardımcısı olsun :)
Dün iftara kadar uyudu bugün çocuklar aşağıda ya belki aşağıda takılır :))İftara yakın telaş oluyor.O arada çek bakalım.
Onlar en zoruSağol canım bir tane de büyük varo daha zor
![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah dinsin ağrılarınAz su içmekten sanırım ,ağrının şiddeti çok ama![]()
Görevimiz tehlikeBen severim zoru![]()

Bu sıra herkeste baş ağrısı varAz su içmekten sanırım ,ağrının şiddeti çok ama![]()
İyi o zaman:)Dün iftara kadar uyudu bugün çocuklar aşağıda ya belki aşağıda takılır :))
uyuyamadim. canim sıkkin birazUyuyabilirsen uyu canım![]()
Ne oldu?uyuyamadim. canim sıkkin biraz
Dolunaydanmis galibaBu sıra herkeste baş ağrısı var
Ben ilaç alıyorum yatarken yoksa fenayım:)
Noldu kuzum hayır olsunuyuyamadim. canim sıkkin biraz
Burda çene çalarken süt taştıGörevimiz tehlike![]()

Olabilir:)Dolunaydanmis galiba![]()
Geçmiş olsun hayrolsujuyuyamadim. canim sıkkin biraz
Bilmiyorum kiOlabilir:)
Ne zaman geçiyor acaba:)
Bakalım ne zaman geçecek mi:)Bilmiyorum kibanada evlaefe söyledi inşallah çabuk geçer
![]()
Geçen hafta bende öyleydim ilaçla geçti:)Ama çok fena oldum.Bende baş ağrısı yok ama boğazda gıcık var biraz önce ögürdüm Şükür oruç gitmedi ama öyle böyle değil bogazlarim açıyor oksurmekten grip falan değilim sadece gıcık var
Dolunay beni korkutur nedense zaten büyük diye herhaldeBakalım ne zaman geçecek mi:)
Boğazın kuruyordur canımBende baş ağrısı yok ama boğazda gıcık var biraz önce ögürdüm Şükür oruç gitmedi ama öyle böyle değil bogazlarim açıyor oksurmekten grip falan değilim sadece gıcık var