Bu işten en Karlı sen çıkıyorsun zaten nevoşAranızda karar verin işte benim için hiç farketmiyor
EvetBu işten en Karlı sen çıkıyorsun zaten nevoş
Merhaba canım ben iyiyim sağol sen nasılsınselam kızlar nasılsınız
Bunun üstüne yuvarlak masa toplantısı yapalım bi önceEvet
Karar verdiniz mi onu öğreneyim
Tamam yapın isterseni bende geleyim ve hepinizi ikna edeyimBunun üstüne yuvarlak masa toplantısı yapalım bi önce
iftarımı açtım,tatlımı yedim,çayımı içtim şimdi nasıl kilo versem diye düşünüyorumMerhaba canım ben iyiyim sağol sen nasılsın
Harbi nin işine gelir mi bilmiyorumTamam yapın isterseni bende geleyim ve hepinizi ikna edeyim
Ne tesadüf ben de aynı şeyi düşünüyordumiftarımı açtım,tatlımı yedim,çayımı içtim şimdi nasıl kilo versem diye düşünüyorum
Kabak başına patlayacak gibi geliyorHarbi nin işine gelir mi bilmiyorum
sanırım yemek yememek en kestirme çözüm diyeceğim amaNe tesadüf ben de aynı şeyi düşünüyordumNe yapacağız prensesim
Ayy yok.datlum ben olamam @Nevreste olsunBen onun yerine olayım sen benim yerime
Mezarcı nevos iş basindaAranızda karar verin işte benim için hiç farketmiyor
Canım daha yeni başladık ayrıca vakit çoksanırım yemek yememek en kestirme çözüm diyeceğim ama
nasıl gidiyor nevrestem yarışma,hani kimse konu açmamış daha,ben merakla bekliyorum.
Ben belki katılırım katılıma bakacağım sizi komşu alayım diyorumAyy yok.datlum ben olamam @Nevreste olsun
Mezarcı nevos iş basinda
Gerekli durumlarda her zaman yanindayiz nevosum o konuda için rahat olsunBen belki katılırım katılıma bakacağım sizi komşu alayım diyorum
Noluyo burdaEee az kaşınmadı
Gerekli durumlarda her zaman yanindayiz nevosum o konuda için rahat olsun
Valla bende bekliyorum.Tamam nevoşum uzaktan takipteyim,eminim mükemmel sofralar çıkacaktır yine.Bu sefer oylamaya geleceğimCanım daha yeni başladık ayrıca vakit çokKatılım olacak bekliyorum