Tamam sakın saklamaMümkünatı yok. Sizden saklamam ki size atarım çocuğu
Tabi canmmm benm yengemin dayısının abisinin halasi bu testle kızı olacağını ogrendi
AMİN : ))Allah gönlüne göre versin
Luna Harbi dedi ki:Sen çok güzel yemek yapıyormuşsun ve yarışmaya katılacak mışsın
Nevos sende ikizleri bu yöntemle ogrenmissin doğru mu?
Okuyup inanan oluyormuş
Harbi hemen gelir yetiştirir ki zatenTamam sakın saklama
AHAHA ay bu süperdi işteHala vaktin var hemen olabilirsin
Ben Harbi'nin yalancısıyımAMİN : ))
KİM ben mi güzel yemek yapıyorumah harbi hiç yemediğin belli oluyor benim yemeğimi
Bundan eminim dayanamazHarbi hemen gelir yetiştirir ki zaten
Ben isterimde zor karnımı doyuracak yemek yapıyorum birde yarışma için yapsam hastanelik olurum heraldeBen Harbi'nin yalancısıyımHatta sen katılmak istemezsen o senin yerine katılacakmış
Tabi canım teste boşa para vermek istemedimNevos sende ikizleri bu yöntemle ogrenmissin doğru mu?
O kadar da değilBen Harbi'nin yalancısıyımHatta sen katılmak istemezsen o senin yerine katılacakmış
Niye yemekleri biz yemeyeceğiz siz yiyeceksiniz,bir değişiklik yokBen isterimde zor karnımı doyuracak yemek yapıyorum birde yarışma için yapsam hastanelik olurum heralde
Ben eşimi kankisine pasta götürmesi için yolladım kendi kendime gelin güvey oluyom şu anÇok istiyorsan biz tutmayalım
Zeki ve zekzi nevosum benmmmTabi canım teste boşa para vermek istemedim
BANA tarif ver katılıyımNiye yemekleri biz yemeyeceğiz siz yiyeceksiniz,bir değişiklik yok
Eşin geldiğinde neye uğradığını şaşıracakBen eşimi kankisine pasta götürmesi için yolladım kendi kendime gelin güvey oluyom şu an
Zeki ve zekzi nevosum benmmm