Yok hiç kapatmıyorum nevoş şarj bitince kendi kapanıyordu. Bitti kapandı açılmadı format attım yine açılmadı uğraşmadım bende.Açma kapama düğmesine uzun süreli basılı tuttun muBenim kzıların tabletide kapanıyor yada donuyor ben öyle açıyorum
Kolay gelsin @EnHarbiKiz ve sanaben de aslında bos degılımm
Pc en güzeliYok hiç kapatmıyorum nevoş şarj bitince kendi kapanıyordu. Bitti kapandı açılmadı format attım yine açılmadı uğraşmadım bende.
Tablet sevmiyorum zaten ya oyun oynuyordum yada yemek yaparken film izliyordum. Pc Alcam ben
İyi geceler canımıyı geceler hepınızee
telden nasıl yzıyorsun pınko .. benım tel bı baglantıyı ble zor begenıyo .. telın modelı nee .. cok merah ettımYok hiç kapatmıyorum nevoş şarj bitince kendi kapanıyordu. Bitti kapandı açılmadı format attım yine açılmadı uğraşmadım bende.
Tablet sevmiyorum zaten ya oyun oynuyordum yada yemek yaparken film izliyordum. Pc Alcam ben
Gerçekten miiiben de aslında bos degılımm
Mersine kadar geldin de yanima gelmedin hain nevosTama olarak görsem daha iyi karar vereceğim
Nokia 3310telden nasıl yzıyorsun pınko .. benım tel bı baglantıyı ble zor begenıyo .. telın modelı nee .. cok merah ettım
Sen evde yoktunGerçekten miii
Mersine kadar geldin de yanima gelmedin hain nevos
Aynen ya. Eşimin zoruyla aldım ben neymiş Yanımda taşıyıp çalışacakmışımPc en güzeliTablet mecburi durumlarda kullanıyorum
Elma 5telden nasıl yzıyorsun pınko .. benım tel bı baglantıyı ble zor begenıyo .. telın modelı nee .. cok merah ettım
Çalışıyorsun daha ne olsunAynen ya. Eşimin zoruyla aldım ben neymiş Yanımda taşıyıp çalışacakmışım
Beni kendi gibi iş kolik yapacak. Olur muyum ben
Benm gitmemi bekledin dimiiiSen evde yoktun
Bu yaz görüşürüz inşaallah
Iyice arsızlaştın senSağol tatlim
İnşaallah HemşomBenm gitmemi bekledin dimiiikurbanda görüşürüz inşallah nevosum
Kazara dışarı çıkarsam yolda da yapayım istiyorÇalışıyorsun daha ne olsun
Meslek nedir?Kazara dışarı çıkarsam yolda da yapayım istiyor