pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #381 Feraceli .!.: Ne bilim bazıları iiii ne saygısız diyorda Öylee niye ezdireyim kendimi hemde gelmiş durup dururken sataşıyor Genişletmek için tıkla... O onun sevme Şekli Saygı abla abiyle olmaz. Ben sevmiyorum denilmesini
Feraceli .!.: Ne bilim bazıları iiii ne saygısız diyorda Öylee niye ezdireyim kendimi hemde gelmiş durup dururken sataşıyor Genişletmek için tıkla... O onun sevme Şekli Saygı abla abiyle olmaz. Ben sevmiyorum denilmesini
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.902 82.700 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #382 EnHarbiKiz .!.: Sen niye benle ilgilenmiyon heee niyeeee feraceni hem makasla keserimm hemde üzerine çamaşır suyu dökerim,feracesiz kalirsin Genişletmek için tıkla... Sende benimle hiç ilgilenmiyorsun bugüne bugün bi profilime mesaj attığın halımı hatrımı sorduğun mu var oysa ben sana şiirler bile yazıp yollamıştım
EnHarbiKiz .!.: Sen niye benle ilgilenmiyon heee niyeeee feraceni hem makasla keserimm hemde üzerine çamaşır suyu dökerim,feracesiz kalirsin Genişletmek için tıkla... Sende benimle hiç ilgilenmiyorsun bugüne bugün bi profilime mesaj attığın halımı hatrımı sorduğun mu var oysa ben sana şiirler bile yazıp yollamıştım
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #383 pinkstrap .!.: Insanın içindekini çıkarıyorsun helal olsun Genişletmek için tıkla... Bana bundan sonra insanlarin içindekini dışa vurmasını saglayan mikemmel harbi de taam mi
pinkstrap .!.: Insanın içindekini çıkarıyorsun helal olsun Genişletmek için tıkla... Bana bundan sonra insanlarin içindekini dışa vurmasını saglayan mikemmel harbi de taam mi
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.902 82.700 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #384 pinkstrap .!.: O onun sevme Şekli Saygı abla abiyle olmaz. Ben sevmiyorum denilmesini Genişletmek için tıkla... Aynen bende samimi bulurum ablasız cümleleri her zaman.
pinkstrap .!.: O onun sevme Şekli Saygı abla abiyle olmaz. Ben sevmiyorum denilmesini Genişletmek için tıkla... Aynen bende samimi bulurum ablasız cümleleri her zaman.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #385 EnHarbiKiz .!.: Bana bundan sonra insanlarin içindekini dışa vurmasını saglayan mikemmel harbi de taam mi Genişletmek için tıkla... Tamam ama çok uzun oldu kısaltalım onu Sana kısaca portakal diyeyim
EnHarbiKiz .!.: Bana bundan sonra insanlarin içindekini dışa vurmasını saglayan mikemmel harbi de taam mi Genişletmek için tıkla... Tamam ama çok uzun oldu kısaltalım onu Sana kısaca portakal diyeyim
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #386 Feraceli .!.: Sende benimle hiç ilgilenmiyorsun bugüne bugün bi profilime mesaj attığın halımı hatrımı sorduğun mu var oysa ben sana şiirler bile yazıp yollamıştım Genişletmek için tıkla... Sen bana küstün müüü oy ben senin göbüşünü yirimmm
Feraceli .!.: Sende benimle hiç ilgilenmiyorsun bugüne bugün bi profilime mesaj attığın halımı hatrımı sorduğun mu var oysa ben sana şiirler bile yazıp yollamıştım Genişletmek için tıkla... Sen bana küstün müüü oy ben senin göbüşünü yirimmm
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #387 pinkstrap .!.: Tamam ama çok uzun oldu kısaltalım onu Saba kısaca portakal diyeyim Genişletmek için tıkla... Sana da armut diyelim o zaman
pinkstrap .!.: Tamam ama çok uzun oldu kısaltalım onu Saba kısaca portakal diyeyim Genişletmek için tıkla... Sana da armut diyelim o zaman
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #388 EnHarbiKiz .!.: Sana da armut diyelim o zaman Genişletmek için tıkla... Elma de sende Hem Portakal Elmalı tekerleme yokmuydu
EnHarbiKiz .!.: Sana da armut diyelim o zaman Genişletmek için tıkla... Elma de sende Hem Portakal Elmalı tekerleme yokmuydu
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #389 pinkstrap .!.: Benim tablet kapandı açılmıyor uğraşmıyorum bende attım bi Köşeye duruyor onun keyfiyle mi uğraşcam Genişletmek için tıkla... Teknojik alet çok olunca atarsın tabi.Tek ona kalsan bak nasıl uğraşırsın:)
pinkstrap .!.: Benim tablet kapandı açılmıyor uğraşmıyorum bende attım bi Köşeye duruyor onun keyfiyle mi uğraşcam Genişletmek için tıkla... Teknojik alet çok olunca atarsın tabi.Tek ona kalsan bak nasıl uğraşırsın:)
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.902 82.700 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #390 EnHarbiKiz .!.: Sen bana küstün müüü oy ben senin göbüşünü yirimmm Genişletmek için tıkla... İvitt Temam aff ettim ama bir daha sende beni ihmal itmeee temam mı?
EnHarbiKiz .!.: Sen bana küstün müüü oy ben senin göbüşünü yirimmm Genişletmek için tıkla... İvitt Temam aff ettim ama bir daha sende beni ihmal itmeee temam mı?
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #391 adra .!.: Teknojik alet çok olunca atarsın tabi.Tek ona kalan bak nasıl uğraşırsın:) Genişletmek için tıkla... Aynen ha.. Ne yapalım sonuncuyu bozana kadar Kıymet bilmemeye devam
adra .!.: Teknojik alet çok olunca atarsın tabi.Tek ona kalan bak nasıl uğraşırsın:) Genişletmek için tıkla... Aynen ha.. Ne yapalım sonuncuyu bozana kadar Kıymet bilmemeye devam
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #392 pinkstrap .!.: Elma de sende Hem Portakal Elmalı tekerleme yokmuydu Genişletmek için tıkla... yok oyleee biseyy. Armut dicem ışte Feraceli .!.: İvitt Temam aff ettim ama bir daha sende beni ihmal itmeee temam mı? Genişletmek için tıkla... Temammadem barıştık söyle o zaman üstünde ne var gız
pinkstrap .!.: Elma de sende Hem Portakal Elmalı tekerleme yokmuydu Genişletmek için tıkla... yok oyleee biseyy. Armut dicem ışte Feraceli .!.: İvitt Temam aff ettim ama bir daha sende beni ihmal itmeee temam mı? Genişletmek için tıkla... Temammadem barıştık söyle o zaman üstünde ne var gız
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.902 82.700 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #393 EnHarbiKiz .!.: yok oyleee biseyy. Armut dicem ışte Temammadem barıştık söyle o zaman üstünde ne var gız Genişletmek için tıkla... Kız gülmekten ölücem şimdi sonra abim işkilleniyor neye güldün diye
EnHarbiKiz .!.: yok oyleee biseyy. Armut dicem ışte Temammadem barıştık söyle o zaman üstünde ne var gız Genişletmek için tıkla... Kız gülmekten ölücem şimdi sonra abim işkilleniyor neye güldün diye
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #394 EnHarbiKiz .!.: yok oyleee biseyy. Armut dicem ışte Temammadem barıştık söyle o zaman üstünde ne var gız Genişletmek için tıkla... Biz seninle Çikita muz olalım o zaman ben çikolata sen muz Hayırlı işler
EnHarbiKiz .!.: yok oyleee biseyy. Armut dicem ışte Temammadem barıştık söyle o zaman üstünde ne var gız Genişletmek için tıkla... Biz seninle Çikita muz olalım o zaman ben çikolata sen muz Hayırlı işler
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #395 Feraceli .!.: Kız gülmekten ölücem şimdi sonra abim işkilleniyor neye güldün diye Genişletmek için tıkla... Benmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrr
Feraceli .!.: Kız gülmekten ölücem şimdi sonra abim işkilleniyor neye güldün diye Genişletmek için tıkla... Benmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrr
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #396 pinkstrap .!.: Biz seninle Çikita muz olalım o zaman ben çikolata sen muz Hayırlı işler Genişletmek için tıkla... Ben erik olayim bence Sağol canim
pinkstrap .!.: Biz seninle Çikita muz olalım o zaman ben çikolata sen muz Hayırlı işler Genişletmek için tıkla... Ben erik olayim bence Sağol canim
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #397 EnHarbiKiz .!.: Benmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrr Genişletmek için tıkla... Kızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bak Çarpılcan kaynanan hep sende kalacak görcen
EnHarbiKiz .!.: Benmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrr Genişletmek için tıkla... Kızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bak Çarpılcan kaynanan hep sende kalacak görcen
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.902 82.700 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #398 EnHarbiKiz .!.: Benmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrr Genişletmek için tıkla... Ellaaam yapma kız şimdi phphahaja diye bi patlıcam zor tutuyorum kendimi
EnHarbiKiz .!.: Benmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrr Genişletmek için tıkla... Ellaaam yapma kız şimdi phphahaja diye bi patlıcam zor tutuyorum kendimi
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.902 82.700 798 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #399 pinkstrap .!.: Kızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bak Çarpılcan kaynanan hep sende kalacak görcen Genişletmek için tıkla...
pinkstrap .!.: Kızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bak Çarpılcan kaynanan hep sende kalacak görcen Genişletmek için tıkla...
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #400 pinkstrap .!.: Kızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bak Çarpılcan kaynanan hep sende kalacak görcen Genişletmek için tıkla... Bu benm aklıma gelmemiştiii
pinkstrap .!.: Kızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bak Çarpılcan kaynanan hep sende kalacak görcen Genişletmek için tıkla... Bu benm aklıma gelmemiştiii