- Emoji Skoru
- 15.844
- Puanlar
- 298
sanada canımm hayırlı cumalarrHayırlı cumalar hepınıze
Nasılsın cnm pasta kursu bıttımısanada canımm hayırlı cumalarr
yok canım bittmedi halen devam 4 haftam daha varr..ben yarın nasipse kuracağımm yarın eşimin doğum günü bi vesile ile 3 arkadaşını çağırdım eşleriyle birlikte iftara bir taşla 2 kuş misali canımm..Nasılsın cnm pasta kursu bıttımı
Ne zaman kuruyosun sofranı
Icerde yattik kuzum yigenine de kiyamazmisBalkonda sinek vardır içerde uyuyun :)
Bitirmedim Aklım orda :))
Teşekkür ederim öyle ya uğraşmış bi Sürü ki yapma dedik hasta sonuçta uğraşmasın dedik ama ana işte içi el vermiyor
Ona kıyılır mı ya bal kaymak oIcerde yattik kuzum yigenine de kiyamazmis
Valla birşey yapmadım@Nevreste @pinkstrap
Meyvemi yedim oturuyorum canm. Sen napiyosnKıyma tabi
Ne yapıyorsun canım?
Bende çayımı içiyorum 2.30 a kadar yiyip içeyimMeyvemi yedim oturuyorum canm. Sen napiyosn
Afiyet olsun kuzummBende çayımı içiyorum 2.30 a kadar yiyip içeyim
Hani nevoş nerde gelene kadar dedikodusunu yapalım
Nevoş hamileymiş
Kimseye söyleme dedi ama sen yabancı değilsin
Ben dedim aslında ondan sır çıkmaz diye ama önce ben bi hazmedeyim dediAfiyet olsun kuzumm
Neyyyyy @Nevreste hamile miymiş???? Hemde 3 üz müüü
Hain nevos neden bana söylemedi eceba
O da haklı şimdi 50 yaşından sonra napsin o kadar çocukla. Ev ev olmaktan çıkar kreşedönerBen dedim aslında ondan sır çıkmaz diye ama önce ben bi hazmedeyim dedi
Doğurup bize verecekmiş bana 4 tane yeter dedi
Daha çok var 50 ye ya.. O zamana kadar kızlar büyür kardeşleriyle ilgilenirO da haklı şimdi 50 yaşından sonra napsin o kadar çocukla. Ev ev olmaktan çıkar kreşedöner
Nevos harakiri yapti galibaDaha çok var 50 ye ya.. O zamana kadar kızlar büyür kardeşleriyle ilgilenir
Nevos harakiri yapti galiba
Hadi ben kaçtım o zamanNevoş gelmeden topuklayalım bize yapacak yapacağını