pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #601 Nevreste .!.: Dedin zaten Genişletmek için tıkla... Aaa ne zaman dedim ya.. Ceviz yiyeyim ben bari görümceler insanda Hafıza falan bırakmıyor
Nevreste .!.: Dedin zaten Genişletmek için tıkla... Aaa ne zaman dedim ya.. Ceviz yiyeyim ben bari görümceler insanda Hafıza falan bırakmıyor
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #602 EnHarbiKiz .!.: Soyle nevosum ona tuzak hazirliyorum zaten ayağını kaydircam Kizz nerelerdesin sen Genişletmek için tıkla... Ne gibi
EnHarbiKiz .!.: Soyle nevosum ona tuzak hazirliyorum zaten ayağını kaydircam Kizz nerelerdesin sen Genişletmek için tıkla... Ne gibi
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.755 166.686 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #603 EnHarbiKiz .!.: Soyle nevosum ona tuzak hazirliyorum zaten ayağını kaydircam Kizz nerelerdesin sen Genişletmek için tıkla... Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var Nevreste .!.: Hoşgeldin Efser'cim Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk tatlım pinkstrap .!.: Gayet olurmuş bak Biz kocacımla yeni içtik ama Yaparım sana da hemen Genişletmek için tıkla... Afiyet şifa olsun bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim
EnHarbiKiz .!.: Soyle nevosum ona tuzak hazirliyorum zaten ayağını kaydircam Kizz nerelerdesin sen Genişletmek için tıkla... Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var Nevreste .!.: Hoşgeldin Efser'cim Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk tatlım pinkstrap .!.: Gayet olurmuş bak Biz kocacımla yeni içtik ama Yaparım sana da hemen Genişletmek için tıkla... Afiyet şifa olsun bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.528 614.922 1.423 Malatya 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #604 pinkstrap .!.: Aaa ne zaman dedim ya.. Ceviz yiyeyim ben bari görümceler insanda Hafıza falan bırakmıyor Genişletmek için tıkla... Sus gelin hanım konuşma
pinkstrap .!.: Aaa ne zaman dedim ya.. Ceviz yiyeyim ben bari görümceler insanda Hafıza falan bırakmıyor Genişletmek için tıkla... Sus gelin hanım konuşma
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.528 614.922 1.423 Malatya 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #605 Efser .!.: Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var Hoşbulduk tatlım Afiyet şifa olsun bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim Genişletmek için tıkla... Ramazan beni de tutuyor Nasılsın Efser pek görünmüyorsun
Efser .!.: Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var Hoşbulduk tatlım Afiyet şifa olsun bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim Genişletmek için tıkla... Ramazan beni de tutuyor Nasılsın Efser pek görünmüyorsun
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #606 Efser .!.: Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var Hoşbulduk tatlım Afiyet şifa olsun bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim Genişletmek için tıkla... Sofrayı toplar toplamaz yapıyoruz biz hemen :) 2. 22 ye kadar acele etmemiz Lazım
Efser .!.: Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var Hoşbulduk tatlım Afiyet şifa olsun bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim Genişletmek için tıkla... Sofrayı toplar toplamaz yapıyoruz biz hemen :) 2. 22 ye kadar acele etmemiz Lazım
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #607 pinkstrap .!.: Ne gibi Genişletmek için tıkla... söylersem tuzağa dusmezsin ki,saf mıyım ben Efser .!.: Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var Hoşbulduk tatlım Afiyet şifa olsun bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim Genişletmek için tıkla... Bi doktora git efserim Allah korusun kötü bisey çıkmasın
pinkstrap .!.: Ne gibi Genişletmek için tıkla... söylersem tuzağa dusmezsin ki,saf mıyım ben Efser .!.: Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var Hoşbulduk tatlım Afiyet şifa olsun bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim Genişletmek için tıkla... Bi doktora git efserim Allah korusun kötü bisey çıkmasın
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.755 166.686 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #608 Nevreste .!.: Ramazan beni de tutuyor Nasılsın Efser pek görünmüyorsun Genişletmek için tıkla... Ne olsun tatlım bir halsizlik var bütün gün sonra yemek sofra topla derken akşamda bir bitkinlik oluyor kendimi yatağa zor atıyorum pinkstrap .!.: Sofrayı toplar toplamaz yapıyoruz biz hemen :) 2. 22 ye kadar acele etmemiz Lazım Genişletmek için tıkla... Ben bu gün rüyamda çay içib oruçumu bozuyodum ama çayın tadı çok güzeldi artık rüyalarımda tat alma güçüm oluştu çok güldüm kendime EnHarbiKiz .!.: söylersem tuzağa dusmezsin ki,saf mıyım ben Bi doktora git efserim Allah korusun kötü bisey çıkmasın Genişletmek için tıkla... İnşallah bişey yok harbim doktora gidecek güçüm yok kilo verdim ya bu sene vucudüm tam denge sağlayamadı diye düşünüyorum
Nevreste .!.: Ramazan beni de tutuyor Nasılsın Efser pek görünmüyorsun Genişletmek için tıkla... Ne olsun tatlım bir halsizlik var bütün gün sonra yemek sofra topla derken akşamda bir bitkinlik oluyor kendimi yatağa zor atıyorum pinkstrap .!.: Sofrayı toplar toplamaz yapıyoruz biz hemen :) 2. 22 ye kadar acele etmemiz Lazım Genişletmek için tıkla... Ben bu gün rüyamda çay içib oruçumu bozuyodum ama çayın tadı çok güzeldi artık rüyalarımda tat alma güçüm oluştu çok güldüm kendime EnHarbiKiz .!.: söylersem tuzağa dusmezsin ki,saf mıyım ben Bi doktora git efserim Allah korusun kötü bisey çıkmasın Genişletmek için tıkla... İnşallah bişey yok harbim doktora gidecek güçüm yok kilo verdim ya bu sene vucudüm tam denge sağlayamadı diye düşünüyorum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.528 614.922 1.423 Malatya 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #609 Efser .!.: Ne olsun tatlım bir halsizlik var bütün gün sonra yemek sofra topla derken akşamda bir bitkinlik oluyor kendimi yatağa zor atıyorum Ben bu gün rüyamda çay içib oruçumu bozuyodum ama çayın tadı çok güzeldi artık rüyalarımda tat alma güçüm oluştu çok güldüm kendime İnşallah bişey yok harbim doktora gidecek güçüm yok kilo verdim ya bu sene vucudüm tam denge sağlayamadı diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Gündüzleri bende öyleyimİftardan sonra kendime geliyorum
Efser .!.: Ne olsun tatlım bir halsizlik var bütün gün sonra yemek sofra topla derken akşamda bir bitkinlik oluyor kendimi yatağa zor atıyorum Ben bu gün rüyamda çay içib oruçumu bozuyodum ama çayın tadı çok güzeldi artık rüyalarımda tat alma güçüm oluştu çok güldüm kendime İnşallah bişey yok harbim doktora gidecek güçüm yok kilo verdim ya bu sene vucudüm tam denge sağlayamadı diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Gündüzleri bende öyleyimİftardan sonra kendime geliyorum
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.755 166.686 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #610 Nevreste .!.: Gündüzleri bende öyleyimİftardan sonra kendime geliyorum Genişletmek için tıkla... İftardan sonra yığılıp kalıyom Nevoş ya
Nevreste .!.: Gündüzleri bende öyleyimİftardan sonra kendime geliyorum Genişletmek için tıkla... İftardan sonra yığılıp kalıyom Nevoş ya
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.528 614.922 1.423 Malatya 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #611 Efser .!.: İftardan sonra yığılıp kalıyom Nevoş ya Genişletmek için tıkla... Yok ben enerji doluyorum
Efser .!.: İftardan sonra yığılıp kalıyom Nevoş ya Genişletmek için tıkla... Yok ben enerji doluyorum
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.755 166.686 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #612 Nevreste .!.: Yok ben enerji doluyorum Genişletmek için tıkla... Enerjin bol olsun hemşom
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.755 166.686 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #613 Kakao yaramazlık yapmış
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.755 166.686 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #614 Bak geliyorum siz yoksunuz bence sizin bir karargahınız var ben orayı basaçagım sonunda Son düzenleme: 27 Haziran 2015
Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.119 31.166 1.123 61 Konya 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #615 Efser .!.: Bak geliyorum siz yoksunuz bence sizin bir kararkahınız var ben orayı basaçagım sonunda Genişletmek için tıkla... Kalk basalım
Efser .!.: Bak geliyorum siz yoksunuz bence sizin bir kararkahınız var ben orayı basaçagım sonunda Genişletmek için tıkla... Kalk basalım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.528 614.922 1.423 Malatya 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #616 Efser .!.: Kakao yaramazlık yapmış Genişletmek için tıkla... Kakao bugün sofrasını ekleyecekti
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.528 614.922 1.423 Malatya 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #617 Elif .!.: Kalk basalım Genişletmek için tıkla... Kraliçem gelmiş
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #618 Efser .!.: Bak geliyorum siz yoksunuz bence sizin bir kararkahınız var ben orayı basaçagım sonunda Genişletmek için tıkla... Iftardan sonra bi ağırlık basıyor. Dualarımız var onları ediyoruz Elif .!.: Kalk basalım Genişletmek için tıkla... Ovv Baskın büyük
Efser .!.: Bak geliyorum siz yoksunuz bence sizin bir kararkahınız var ben orayı basaçagım sonunda Genişletmek için tıkla... Iftardan sonra bi ağırlık basıyor. Dualarımız var onları ediyoruz Elif .!.: Kalk basalım Genişletmek için tıkla... Ovv Baskın büyük
Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.119 31.166 1.123 61 Konya 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #619 pinkstrap .!.: Iftardan sonra bi ağırlık basıyor. Dualarımız var onları ediyoruz Ovv Baskın büyük Genişletmek için tıkla... Evet pink baskın büyük de baskını yapacak ortak kayboldu.Nevoşla efserin karargahını basıcaz bu gidişle
pinkstrap .!.: Iftardan sonra bi ağırlık basıyor. Dualarımız var onları ediyoruz Ovv Baskın büyük Genişletmek için tıkla... Evet pink baskın büyük de baskını yapacak ortak kayboldu.Nevoşla efserin karargahını basıcaz bu gidişle
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.755 166.686 798 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #620 Elif .!.: Evet pink baskın büyük de baskını yapacak ortak kayboldu.Nevoşla efserin karargahını basıcaz bu gidişle Genişletmek için tıkla... İz peşindeyim merak etme abla operasyona senide dahil edecegim
Elif .!.: Evet pink baskın büyük de baskını yapacak ortak kayboldu.Nevoşla efserin karargahını basıcaz bu gidişle Genişletmek için tıkla... İz peşindeyim merak etme abla operasyona senide dahil edecegim